Tänään en jäänyt ylitöihin, yksinkertaisesti en jaksanut. Silmät oireilee. Rupes vuotamaan kesken puhelun, kiva siinä kun ei päässyt lähtemään silmiään pyyhkimään... en sitten tiedä mikä silmää ärsytti. 

Töiden jälkeen oli pakko hetkeksi laittaa itsensä pitkäkseen sohvalle. Monika onneksi suostui tekemään ruuan. Nimittäin HÄN oli sohvalla itse kun tulin töistä. Rankkaa tuo lukiolaisen elämä. 

Sain joulukortit kirjoitettua

Iinaa piti hakea kokouksesta - ja samalla reissulla vein exän kotiinsa. Käytiin myös Iinan kanssa kaupassa vaikka olin jo käynyt, hän kuulemma tarvitsi soijamaitoa - ja mukaan tarttui sitten yhtä sun toista - kasvisruokaa. Aika hyvät valikoimat oli siinä kaupassa, täytyy sanoa. Löytyi mm maidotonta juustoa - mozzarellan ja edamin (!?) makuisena, saa tyttö tehdä pizzaa ittelleen. Oli siihen näköjään lisätty kalsiumiakin. 

Huomenna kerittävä heti aamukahdeksaksi työmaalle - käydään läpi toimintasuunnitelmaa kahdessa ryhmässä, toinen ryhmä puhelimessa kun toiset kuuntelee. Kaksi päivää kun jaksaisi - sitten on kolmen vapaa, maanantaina pekkaspäivä . Jouluvalmisteluihin se varmaan menee. Joten nukkumaan tästä, aamulla noustava aiemmin - suihkuun - ja Iinakin vissiin pitää koululleen viedä.