yllättäen olikin kilo viime viikosta pudonnut vaikken nyt niin tarkkana ollut tällä(kään) viikolla. Mutta kiva kuitenkin että luvut pienenee  - -eli jatkanpa samaan tahtiin. Eli välillä plussaa (saa vähän olla), enemmän miinusta sitten seuraavalla... pääasia että alaspäin mennään.

Töissä oltiin varauduttu ylitöihin muttei tarvinnutkaan - no olin mä vähän yli että sain yhdet rästihommat tehtyä. Kun ei normaaliajalla ole kerinnyt. Nyt taas kuunvaihde ja työt sen mukaiset. Huomenna taas aloittelen opettelemaan uutta hommaa. Vähän tuntuu siltä että uutta tulee joka tuutista mutta harvoin pääsee vanhoista hommista. Tänään meillä oli info viime vuodesta ja alkuvuoden projektista josta me nyt saadaan pikkusen palkanlisää .- vähän nk. bonus. No kyllä aina ylimääräinen kelpaa. Sit seuraavassa palkanmaksussa maksavat takautuvasti tammikuussa tulleen henkilökohtaisen osuuden korotuksen. Joku päiväysvirhe oli käynyt... Lomarahatkin taitaa tulla ensi kuussa - no helpottaa se vähän. 

Maksoin sen Iinan laskun. Ei riitä voimavarat eikä aika asiasta tappelemaan vaikka oikeassa ollaankin. Oikeastaan ei pitäisi antaa ehkä periksi mutta suojelen nyt omaa päätäni. Luulen että häviäisin enemmän jos jatkaisin... sekä rahaa että mielenrauhaa. Pian täytyy taas postia hätyytellä sen helmitarvikelähetyksen kanssa joka mulle piti tulla kuun alussa - ei ole näkynyt eikä ole mitään palautetta tullut asiasta.

Harmittaa vähän - perjantaina olis ollut Monikan tanssiesitys mut mulla on yhden yhdistyksen kokous - jos oliskin tässä kaupungilla niin saattaisin keretäkin seitsemäksi kattomaan mutta ajomatkaa on kuitenkin nelisenkymmentä kilsaa - ja meiän kokoukset tuppaa venymään muutenkin.

Katsottiin Monikan kanssa Miss Pettigrew. Mukava ja viihdyttävä, huumoria unohtamatta. Me ainakin tykättiin. Iinan makuun nuo tuollaiset ei ole - hän haluaa katsoa kauhua ja toimintaa. No joskus saadaan innostumaan muustakin.

No nukkumaan mentävä - huomenna taas töihin. Mukavia unia kaikille!