No tässä se on mennyt. Pyykit ripustin juuri ja astianpesukonekin pesi koneellisen (kun ensin tyhjensi ja täytti). Iina lähti Nuorteniltaan ja Monikakin on siellä. Häntä en olekaan nähnyt kuin aamulla. Kamu kävi töidensä jälkeen - ja samalla heitti Iinan.

Sisko laittoi tekstarin, että on kotona. Soitin sitten hänelle ja vointia kyselin. Muuten hyvä mutta katetrin joutui ottamaan kotiin - ja maanantaina takas osastolle. Eli ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan se operaatio.

Mulla on nuha ja kurkkua kaihertaa. Ei enää ole kipeä kuten eilen. Töissäkin join vaihteeksi teetä, tuntui paremmalta kuin kahvi. Ajattelin nytkin ottaa kupillisen

Tänään on aiheuttanut lisätöitä yks Iinan ostos tai oikeammin palautus. Palautettiin yksi tervetulijaispaketti joskus marraskuussa eikä tietenkään ole postin kuittia tallella. Varmaan joulusiivouksessa heitetty pois. No nyt ko firma karhuaa maksua. No Iina laittoi sinne heti spostia kun sai tilausvahvistuksen ettei ota sitä. Sanoi sanoneensa jo puhelimessa ettei halua - ja silti vaan tuli. No luultiin että asia hoitui palauttamalla... näköjään ei onnistunut. No laitettiin tänään sinne spostia, saas nähdä tuleeko vastausta. Saattaa olla et joutuu tuon laskun maksamaan - 9 euroa plus vitonen - kummasti vaan saaneet loppusummaksi 14.08? Pitäis jo muistaa että ottaa kuitin palautuksesta - ja ennenkaikkea säilyttää sen.

Mun hävinneestä kirjeestä ei vielä ainakaan ole tietoa. Laitoin sunnuntaina postille kyselyä. Mut noita on vielä vaikeampi todentaa kun tulee tavallisena kirjeenä. Kirjattuna postikulut nousis turhan suureksi. Tuskin kukaan ostaisi mitään netin kautta, jos niin joutuisi tekemään.

 Antti tuli keskiviikkoiltana. Äitinsä oli saanut aivoinfarktin viikonloppuna eli ei leikattukaan. On nyt valvonnassa eikä oikein hyvin voi.  Aika näyttää.

Tänään on jäänyt syömisentarkkailu. Joskus pitää ja voi olla vähän löysempiä päiviä. Ei sitä jaksa kun olokin on nuhaisena vähän kurja, mutta huomenna jatketaan. No en mä hallitsemattomasti ole tänään syönyt, en vaan ole merkannut niitä ylös. Nesteitä paljon - lämmintä nimenomaan.

Nyt vaan odottelen koska pitää tyttöjä lähteä hakemaan kotiin.