Aika rankka elokuva mun mielestä. Loppu kyllä hyvin mutta vähän jäi maku et hammas hampaasta... Toisaalta ehkä ansaitustikin... Muutamia tosi rankkoja kohtauksia. Iinan kanssa käytiin katsomassa. Mutta joka tapauksessa - ihan katottava elokuva, huonompiakin on nähty.

Isä päässyt tänään kotiin, testit jatkuu vielä. Jotain lääkitystä saanut, selvyyttä ei tullut miksi sydän oikuttelee... no ehkä sepelvaltimoiden varjoainekuvaus kertoo enemmän.

Pakata pitäis, tai ainakin miettiä. Huomenna risteilylle. Puolen päivän jälkeen bussille. Takin korjasin. Viime Hesan reissulla kompuroin ja meni rikki vetoketjun kohdasta. Sain korjattua - melkein näkymättömäksi. Käytinkin näkymätöntä siimalankaa. Luulen et tuo takki on just sopiva Tukholman kevääseen - vuoriton mutta silti napakkaa kangasta - ja pitkä ettei jalat palellu  - ja väri on mulle sopiva.

Värjäsin hiukset tänään. Tällä kertaa tuli halutun värinen... 

Mutta nyt sänkyyn että jaksaa aamulla pakata. Kamun pitäisi meidät kuskata asemalle. Tarkkaa aikaa ei kyllä vielä sovittu. No aamulla selvinnee tai sitten mennään bussilla