Aivan oikein luettu - aloitin sukkia neulomaan. Alku ensin hankalaa, moneen kertaan purin kunnes tajusin että 3½ puikot on mun neulomiskäsialalle liian isot. Nytkin tuppaa ehkä hieman liian löysää tulemaan, mutta kokeilen nyt kuitenkin kolmosilla. Tarkoitus on tehdä ns putkisukat eli ilman kantapäätä. Nämä ekat on kuitenkin harjoituskappaleet kun en ole aikoihin neulepuikkoja käytellyt. Viime talvena taisin kutoa kaulaliinan (siitä tuli kyllä mieleinen monivärisestä langasta, tänäkin vuonna käytössä). Vihreä on tietenkin tämän neulomuksen väri, Monika sanoi, että tee hänelle keltaiset. Toppuuttelin et katotaan ensin mitä näistä tulee... En takaa nopeaa valmistumisvauhtia. Eli tänään siis ollut kudin kädessä ja elokuvaa äsken katselin. Sellaista romanttista joka ei vaadi koko ajan seuraamista :) - ja olen sen ennenkin tainnut katsoa (Toscanan auringon alla) 

Kamu käväisi puolen päivän maissa - oli maalta tulossa. Hetken meiän kanssa sunnuntaipäivää vietti, kahvit juotiin.

Aika myöhäiseksi meni tänään ruoka. Kanaa taas, tällä kertaa uunissa: hivenen kermaa ja mausteita sekä kasviksia. Tarjoiltiin nuudeleiden ja salaatin kera. Mausteita olisi saanut olla enemmän. No mulle jäi yksi kananfile huomiseksi evääksi kasvisten kera, jos lisäisi sekaan vielä vaikka herneitä. 

Meinasin mennä tänään kauppaan mutten viitsinytkään, huomenna sitten. En oikein mielelläni käy kaupassa sunnuntaisin jos vaan voin sen välttää. Nytkin taitaa huomiseksi illaksi kuitenkin jotain löytyä pakkasesta (kalaa). Myöhemmin illalla kauppaan, samalla reissulla kirjastoon lainoja palauttamaan.

Nyt unten maille, ehkä vielä vähän lueskelua... Hyvät yöt ja kauniita unia