Töiden jälkeen kotiin - hain Monikan kaveriltaan, kotona kahvia ja varttitunnin torkut. Sitten kirjastolle. Iina oli siellä kirjastosiiliä väsäämässä (poistokirjoista). Pääasia oli kuitenkin illan kirjailijavieras Antti Tuomainen - uusi tuttavuus minulle. Täytyy panna nimi muistiin... lainata joskus luettavaksi.  Mukavasti kertoili kirjoistaan ja muustakin. 

Tällä hetkellä mulla ihan liikaakin luettavaksi suunniteltua. Kirjastosta kasa lainattu. Tänään en lainannut uutta, muutaman luetun palautin samalla. 

Töissä nykyään jotenkin koko ajan kiireen tuntua. Tosin tänään sain vihdoinkin viime viikolla rästiin jääneet hommat pois. Mutta - uusia odottamassa. 

Nyt lähden saunaan - lämmittelemään. Ulkona tällä hetkellä -16 astetta. Kävin kirjaston jälkeen kamun postilaatikon tyhjentämässä - ja katsomassa että kotonaan asiat paikallaan. Näytti olevan. 

Muuten kun kerroin, että posti hävittänyt odottamani lähetyksen. Nyt myyjä  lähettää minulle uudet tuotteet (kun eiole kyse suuresta summasta ja tuotteita on varastossa) tilalle. Jos posti jossain vaiheessa onnistuukin sen löytämään, niin palautan sitten ne takaisin myyjälle. Nyt sitten odottelen, että tulla tupsahtaisi postiluukusta :)