Ensi töikseni äsken lisäsin tuohon yhteen sivulaatikkoon linkin vanhaan blogiini. Jos jotakuta kiinnostaa mun "vanhat" vaiheet. Aloitin blogin kirjoittamisen joskus v. 2005 . Kun lopetin ko blogin - ajattelin että en sitä enää julkisena pitäisi. Mutta mieli muuttuu ja asiat jotenkin kaukaistuvat -  ja saa niihin etäisyyttä. Samanlaisten asioiden kanssa sitä painiskeli silloin kuten nytkin.

Ihan oikeaa päiväkirjaa olen kirjoittanut noin kymmenvuotiaasta enemmän tai vähemmän vaihtelevasti. Edelleen kirjoitan myös paperille - usein aamuisin - ikäänkuin mietiskelynä ja päivänaloituksena. Ehkä kirjoittelu on tapa joka pitää minut järjissäni näissä elämän tapahtumissa. En usein niihin vanhoihin juttuihin palaa - tallella kirjat kuitenkin ovat (tänään ostin taas uuden tyhjän kirjan odottamaan täytettä sivuilleen, kunhan saan edellisen loppuun).

Tänään lähdin töistä lähes tuntia aikaisemmin - välillä liukumia käytettävä. Torstai on hyvä päivä lähteä kun ei oikeastaan kolmen jälkeen ole ns pakollisia hommia tehtävänä, muina päivinä hieman hankalampaa (pitäis työkaverille jättää hommia). Kävinpä sitten Lidl'ssä pitkästä aikaa. Jotain löytyi muttei oikeastaan mitään erikoista. Käytiin kyllä illalla vielä Iinan kanssa toisessakin kaupassa täydennystä hankkimassa.

Iina kävi tänään tekemässä Anniskelupassi-kokeen. Sillä aikaa apteekissa kävin ja Anttilasta ostin tuon uuden muistikirjan ja pari kehystä. Samalla haettiin Monika tanssitunnilta, vietiin kaverinsa myös kotiin. Ulkona kuitenkin aika kylmää edelleen - nyt taas -18°C.

Jimi soitteli eilen illalla kun melkein olin jo nukkumassa - peiton alla lämpimässä kuitenkin. Väsynyt kyllä olin. Mutta kiva kun soitti - kuulumiset vaihdettiin (mm. äitinsä toipuu hyvin aivoinfarktistaan, edistystä tapahtuu).

Tyttöjen isä soitteli tänään illalla. Hänellä lääkevieroitukset menossa. Käytti monta vuotta väärin lääkkeitä. Töitä tiedossa ilmeisesti maaliskuussa. Hyvähän olisi että hoitaisi itsensä kuntoon. Sehän siinä usein ollut ongelma että on lähtenyt liian äkkiä töihin - ja itsensä kuntoonhoitaminen on jäänyt puolitiehen. Sit se on taas olllut menoa...

Nyt taidan kirjoittaa yhden ystävänpäiväkortin - ehkä kirjeenkin. Sitten kirjan kimppuun. 1870 -luvun Amerikkaan...