Sain töissä uuden kannettavan - eilen asenteli käyttökuntoon ja näköjään heti lähettivät. Otin sitten heti käyttöön - blondina en edes avannut konetta, laitoin telakkaan (nimittäin kaikki paperit oli siinä kannettavan välissä - huomasin sitten kotiin lähtiessä kun uteliaana kattelin et millainen se nyt on. No onneks ne tiedot löytyi muutenkin...). yllättäen lähes kaikki toimi normaalisti, puhelinkin (yleensä sen takia joutuu soittamaan käyttötukeen - ja niin tein minäkin, en edes kokeillut toimiiko Nolostunut. No se ongelma on ettei enää avaudu automaattisesti kun kirjautuu koneelle), jotain pientä säätöä joutuu tekemään. Jouduin uuden näppäimistön (ulkoisen) hakemaan kun ei ollut kuin ubs-liitäntöjä. Ei siinä muuten mitään - on vain niin matala ettei voi käyttää hiiritukea... Saas nähdä mitä ranteet tykkää... Yhden pienen jutun takia joudun vielä soittamaan - tai ei se oikeastaan pieni juttu, puuttuu yksi etäkiintolevy jota tarvitsen muokkaustyössäni. Ei kyl ole tämän hetken ongelma mutta nimenomaan eilen kun soitti ja kyseli kaikenmoista, sanoin että tarvitsen sen - ja käsittääkseni laittoi se muistilapullekin... no aikansa kestää taas kun tottuu uuteen näppäimistöön, kone sinänsä ei vaikuta - samat ohjelmat kuin ennenkin. Meillä vaihdetaan koneet suunnilleen kolmen vuoden välein (liisattuja, niin olen ymmärtänyt), vaikkei ohjelmat uusiudu (vanhaa officea käytetään ja vanhaa selainta, nettiin mennessä aina herjaa - mut itte ei pääse asentamaan...)

Eilen illalla olin niin poikki etten jaksanut Jimin kanssa jutella - oli jo vajaan tunnin ollut unessa kun laittoi viestiä nukutko. Vilkaisin kyllä sen mutten jaksanut edes vastata - laitoin aamulla et joo nukuin... Soitteli nyt illalla - ehkä tulee huomenna illalla (kunhan mä pääsen yhdistyksen kokouksesta). Kolmisen varttia juteltiin.

Ehkä mä tästä taas raahaudun petiin - kirjan pariin (nyt luettavana Cecilia Ahern: Yllätysvieras). Oikein mukavia unia kaikille