Maanantaina menin töihin loman jälkeen, tiistaikin sujui. Keskiviikkoaamuna olin lähdössä töihin ja Monikaa viemään kouluun - Iina oli jo kipeänä kotona, ollut tiistaista. Niin olin lähdössä, alkoi olo tuntua huonolta, lähdin kuitenkin tyttöä viemään. Olo huononi ja jouduinkin pysäyttämään autoni kaksi kertaa sillä reissulla. Kotona suoraan vessaan - kunnnon mahatauti. Nimittäin aivan totaalinen vatsantyhjennys (perjantai-iltana vielä kyljet kipeinä). Sain kyllä sitten tiiminvetäjälle soitettua etten taida tulla töihin tänään - sitten soitin työterveyteen - iltapäivällä sitten hoitajalle - kaksi päivää saikkua. Se välillä vähän jurppii että meidän on pakko viedä yhdestäkin päivästä sairaslomatodistus - eikö sen verran voisi luottaa - aina joutuu kipeänä menenmään asemalle et saa sen lapun - ja yleensä vaan tärkeintä olisi saada olla levossa. Mutta meiän työpaikan säännöt on nämä, jossain muualla on toisin...

Oli mulla sitten illalla kuumettakin, oksentaminen kesti aamupäivän mutta keskiviikkona en syönyt mitään (paitsi illalla pari hapankorppua ja mehusiemauksia), torstaikin meni aika vähällä ruualla enkä voi sanoa että ruokahalu olisi vielä normaali.  

Menin perjantaina töihin (ehkä hieman puolitehoisena) mutta jouduin olemaan muutaman tunnin poissa aamupäivällä. Iinan vein terveyskeskukseen hoitajan tsekattavaksi. Tämä laittoi konsultoivalle lääkärille. Antibioottikuurin kanssa sitten kotiin. Tänään alkaa tyttökin jo olla toipumaan päin.

Monika senkun mennä porskuttaa, sanoinkin siskolle että tyttö on aina menossa, ei kerkeä virukset tarttumaan.

Mahatautia on ilmeisesti liikkeellä. Tänään tädiltä tuli viesti että tyttönsä synttärit pidetään vasta seuraavana viikonloppuna, miehensä on mahataudissa.

Kauppaan pitäisi lähteä - vissiin. Kuulemma mehu ja vessapaperi lopussa - ainakin. Autokin pitäisi tankata.  Kylmä siellä ei enää ole. Lunta näköjään satanut.