Ei mitenkään erikoisesti. En saanut aikaiseksi edes rairuohoa kasvattaa mutta varmaan sen asian ajoivat narsissit parvekkeella. Koristin ne tipuilla. Muuta en laittanut. Mämmiä aion syödä vasta huomenaamulla. Unohdin torstaina ostaa eikä lauantaina ollut lähikaupassa yhtään rasiaa. Tänään sitten Salesta ostin... 

Huomen aamulla olis taasen punnitus, plussaa odottelen kun en oikeastaan viime viikolla ole syömisiäni tarkkaillut. Lauantaina oltiin veljen synttäreillä, siellä kakkuja ja munkkeja... Niin vaihteeksi oltiin vaarin luona yötä lauantaista sunnuntaihin. 

Kävin äidin haudalle viemässä kynttilä  ja samalla papalle jolla oli synttärit aprillipäivänä ja mummulle jolla olis keskiviikkona. Onnistuin telomaan pari sormea niihen hautakynttilöiden kanssa,  hieman oli verta hangella. 

Käsi on edelleen kipeä - ehkä ei niin pahasti. Olen mm hiirtä käyttänyt vasemmalla enkä oikeastaan ole kirjoitellut (kieltämättä kun nyt kokeilen, tuntuu vähän häijyltä). No seurailen tilannetta

Jimi tuli sunnuntai-iltana joten saatiin tänä aamuna rauhassa nukkua. 

Olishan tätä lomaa jatkanut kun ei tää oikein putkeen mennyt. Olin ajatellut hieman tehdä pieniä näpertelyjä mutten tota kättä viitsinyt rasittaa... eli loikoiluksi meni suurin osa ajasta.