- ei kuitenkaan aivan kunnossa, mutta suurin osa hommista sujuu... ehkä hankalinta on käyttää sellaisia pihtimäisiä salaatinottimia. Onneks ei tartte sellaista työkseen tehdä. Näppäimistön näpyttely sujuu kyllä. 

Töissä hieman haipakkaa, pari kesälomalla, yks vapaalla ja toinen sairaslomalla tapaturman takia. Sitten vielä uusi kesätyöntekijä opettelee hommiaan. Siitähän ne on pienen kaaoksen ainekset tehty... wink

Jimi oli viime yön, illalla tuli pizzan kera, saunan lämmitin. Hieman myöhäiseksihän se nukkumaanmeno taas. Minä kuitenkin normaaliaikaan ylös, hän jäi viel nukkumaan.

Tein eilen taas raparperikiisseliä (tai tällä kertaa ehkä enemmän keittoa, viimeksi aika tönkköä). Tein myös tonnikalalasagnea, siitä riittää huomisellekin. Sen verran tuli reilusti tehtyä. Eli tänään eväänä sitä sekä jälkkäriksi raparperikiisseliä - nam.

Niin - tuo käsi - nyt kun alkaa "elämä" voittaa sen suhteen, voisi taas jatkaa painonhallintaa. Pikkasen ollut motivaatio kateissa. Mutta kyllä se tästä. En mä sitä tee kuin itseni takia... eli voinen välillä hellittää ja välillä painostaa itseäni enemmän. Tarkoitus kuitenkin olisi koko ajan saada pysymään hallinnassa - ainakaan lisää painoa en halua.... jotenkin sitä ei pysty silloin kun elämässä on muuta joka vie huomiota. Kai mä sen verran tunnesyöppö olen - minäkin.