Ikäviä uutisia Turkista. Monika joutunut sairaalaan mahakivun takia. Ovat nyt siellä sisämaassa olleet vaeltamassa. Oli valittanut mahakipua, epäilivät ripulia tms., käyneet paikallisella terveysasemalla josta passittaneet sairaalaan. Sen tiedän että on siellä, olen jutellut matkanjohtajan kanssa joka kertoi nuo asiat (epäilevät myös mahdollisesti umpisuolentulehdusta), tyttö toisen aikuisen seurassa ja jalkakipuisen vaelluskaverin seurassa sairaalassa (ei polvi kestänyt vaeltamista). Tää toinen aikuinen (Suomalainen ko maassa asuva) laittoi viestiä että yrittävät soittaa minulle... Itse en vissiin voi soittaa (en tiedä miten siellä sairaalassa, pitääkö puhelin olla kiinni vai...) 

Just sain matkanjohtajalta viestin että tilanne näyttää helpottavan eli ei tarvita leikkausta eikä kuvissa näkynyt onneksi mitään vakavaa... Kai tästä voi yrittää lähteä nukkumaan. Huomenna kuitenkin työpäivä. Jos sais unta

Isä tuli tänään meille yöksi kun menee huomenna asioille, sanoi ettei viitti aamulla aikaisin kotoa lähteä. Autosta oli puhjennut rengas ja ajelee nyt kapealla vararenkaalla. Uusi täytyy käydä hankkimassa josseivat sitten voi vanhalle vanteelle laittaa (meinas et saattanut vaurioitua kun jonkun matkaa sillä tyhjällä renkaalla ajeli). Itse hän oli tänään ollut kaularangan tt:ssa ja torstaina menee lääkärin kanssa juttelemaan jatkotoimenpiteistä (leikkauksesta yms)

eli hyvää yötä kaikille ja enkelin suojelusta