kun Monikakin perjantaina saavutti tuon virstapylvään. Hän on siis matkoilla. Me lähinnä seurataan reissua matkalaisten blogista, johon kerkeävät kirjoittelemaan melko vähän. Paljon ovat touhunneet... varmasti on paljon kertomista kunhan kotiin pääsevät. Tänään lähtivät viiden vuorokauden vaellukselle, yöbussilla reitille - ja lauantaina aamulla palaavat kaupunkiin. Blogia eivät sinä aikana pääse päivttämään. Itseäni lohduttelen, että niin kaun kun ei kuulu mitään - asiat ovat hyvin (nimittäin vanhempaintapaamisessa sanottiin että jos jotain vakavaa tapahtuu, siitä tulee kotiin tieto - yhdyshenkilön kautta). Tytön isä on ollut huolissaan, ei ole unta saanut. Olen hänelle vakuutellut että kyllä se tyttö pärjää - ja että kaikkeen on pyritty varautumaan...

Käytiin Iinan kanssa katsomassa Lumikki ja metsästäjä perjantaina. Eipä ollut montaa ihmistä elokuvateatterissa. Mutta oli ihan mukava katottava. Iltaa jatkettiin vielä kotona elokuvan parissa (Enkelit ja demonit)

Jimikin lähti reissuun - joku kylän tai seuran matka Petroskoihin. Laitoin viestin jossain vaiheessa perjantaita: No olivat vasta menossa - bussi oli mennyt rikki jossain Kiteellä. Tänään heiän pitäis kotiutua. 

Lauantai meni vaan ollessa - niitäkin päiviä tarvitsee... kaupassa käytiin. Tänäänkään ei paljoa erikoista tullut tehtyä. Pari koneellista pyykkiä ja parvekeruukun salaatille kävin hakemassa. Entisessä lähinakkarilla käväistiin, hampparit syömässä ja pehmikset. Vaihdoin voittoarvan (2€) kahteen euron arpaan. No toisesta ei tullut mitään ja toisesta - 2€. No näin mulle käy jatkuvasti, pääsen yleensä useamman kerran nauttimaan raaputtamisen ilosta... olishan se kiva joskus saada vähän isompikin voitto. 

Olis oikeastaan pitänyt tehdä raparperista jotain, mut jäi tänään tekemättä. Me skannailtiin ilta Iinan kanssa Monikan kuvia. Tarkoitus olis tehdä  elokuvatyökalulla cd tai dvd. Paljon ne niitä saatiinkin koneelle, mutta sitten ilmoitti kone että tiedostovirhe - ja hävitti loput. Noin sata kuvaa saatiin kuitenkin, huomenna jatketaan. Iina lähtee kylläkin päiväksi vaarille siskon ja tämän tyttöjen kaa. Sinne olis tarkoitus tulla  myös meiän eno ja täti käymään Porista. Soittelin isälle tänään - oli omalla enollaan kylässä ja siellä oli joukko muitakin sukulaisia. Eipä tartte huonoa omaatuntoa siitä potea kun en viikonloppuna lähtenyt käymään. Ehkä ensi viikonloppuna kun Iina lähtee Provissiin. 

Auto pitäisi saada korjattua, pakoputki vuotaa... jos tällä viikolla tulis käytyä korjaamolla koska joutaisivat korjata - ja riittääkö pelkkä korjaus vai pitääkö hankkia uusi pakoputki. Kyllähän näitä rahanreikiä riittää.

Laitoin tänään tarjouspyynnon parvekelasien kaihtimista. Meiän parveke on kesällä paahtava pätsi jossa ei kukat loista, kärventyvät.  Kesällä siellä voi olla yleensä vain sateella. Saas nähdä mikä hinta-arvio olisi, sen perusteella teen sitten ratkaisun et raaskinko... Toisaalta jos ei olis hirmu kallis, vois ajatella et käyttäisi siihen kesälomarahat. Jättäis vaikka reissut väliin - tosin en tiedä olisiko mulla muutenkaan mihinkään reissuun varaa... Mun kesäloma on vasta elokuussa mutta ainakin tähän saakka meiän kesälomarahat on tulleet kesä- ja heinäkuussa. No suunnitelmia voi aina muuttaa... 

Nyt nukkumaan - työpäivä edessä. Hyvää yötä