Kumpikin tyttö reissussa - ja mä olen tämän viikon jälkeen ihan "rätti". No tänään herännyt kuudelta (enkä tietty malttanut ajoissa mennä nukkumaan eli oma syy...). Seitsemän aikoihin lähdin töihin kävelemään, kerkesin kahdeksaksi. Töissä puhelin soi ja muitakin hommia riitti. Työkaveri olisi kuskannut töiden jälkeen korjaamolle mutta päätin, että kävelen sen pari kilometriä metsän poikki (Iinakin soitteli siinä matkan ainakana päässeensä perille - vähän oli kuulemma tylsää kun provinssin portit eivät olleet vielä auki - ja oma työvuoro oli alkamassa vasta seitsemältä)

No sain sitten auton korjautettua - vajaa 150 euroa - no olishan sille rahalle muutakin käyttöä ollut. Nk. naapuri totesi. Kotona sitten keitin kahvit ja vähän leipää söin ja tietty raparperikiisseliö. Hetkeksi lepäämään, nukuttua en saanut, sen verran yläkerrassa keskusteltiin äänekkäästi - mut hetkeksi vaaka-asentoon oikaisu virkistää kummasti. Lähdin sitten viemään Iinan lainakirjoja kirjastoon - kävin myös Anttilassa sekä ostin nakkarilta kanasalaatin. Kamu tuli käväisemään illalla.

Mihinkään ei tänään todellakaan jaksanut lähteä (niin se salaatin söin  parvekkeella istuen ja nauttien näkymästä sekä  lintujen lentelystä mäntyjen ja kuusien latvustoissa).