Työpäivä taasen ohi. Tänään oli jotenkin työläs päivä. Yllättävän paljon selvittelyjä, kampanjoiden järjestelmään laittamista - ja kaiken lisäksi vielä järjestelmä tökki ja puhelinkin oikkuili. En meinannut saada konetta sammumaankaan. Mutta meni se päivä silti suht nopeasti.

Testerikin soitti (itse laitoin viestin töiden jälkeen). Itse jatkoi vielä töitä. Lupasi vielä rimpautella myöhemmin. Sanoin et tee niin jos kerkiät. Ei me keritty kuin nopeat kuulumiset vaihtaa. Mutta kuitenkin kiva kun soitteli.

Laitoin hirvenpaistin paistopussissa uuniin matalalle lämmölle. Joskus aamuyöstä ajattelin sen ottaa pois. Vähän hieroin maustetta lihan päälle. En olekaan hirvenpaistia tehnyt aikoihin vaikka lihaa pakkasessa onkin. On olevinaan niin suuritöinen homma - vaikka itsekseen se liha siellä uunissa kypsyy eikä lihaa edes tarvitse sulattaa. Nyt vaan on aika syödä viimeiset lihat pakkasesta - pian saa taas lisää.

Eilen illalla tuli valvottua kun yritin saada tehtyä jotain helmitöitä - mut purkamiseksi meni. Ideoita on mutta en saa niitä toteutettua.