että ihmisillä joululomat loppuneet - autojen määrästä aamulla. Vein Monikan kouluun eli pieni poikkeama normaaliin työmatkaan. Päivä sujui normaaliin tapaan - ei oikeastaan mitään yllättävää. Hieman aloittelin työpisteen putsausta. Pitää lähiaikoina siirtyä toiseen paikkaan - eikä viitsi kaikkea rojua viedä mukanaan. Vanhat paperit silppuriin tai muuten läpi käytävä - eli että mitä pitää vielä talletella.

Heti aamulla selvisi että Iinan lääke oli väärää. Tai aine ei ollut mutta koostumus. Piti olla rakeina kapselissa mutta olikin tablettina eikä tyttö sitä saanut nieltyä. Illansuussa sitten apteekkiin. Eihän ne tietenkään sitä vaihtanut, mutta ottavat yhteyttä lääkäriin uutta reseptiä varten. Onneksi ei hirmu kalliista lääkkeestä kyse.

Kaupassakin käytiin. Hedelmät oli vähissä, mutta muuta ruokaa kyllä löytyy. Sellainen päätös tehtiin täss vuoden vaihteessa että vanhat leivät käytetään pois pakkasesta ennen uusien ostoa - tai ainakin yritetään - kaipa sitä viikonlopuksi jotain kuitenkin... tosin meillä on tiedossa kahdet synttärit Loppiaisen tienoilla. Ainakin herkkuja tiedossa...

Tein tänään kerrankin omastakin mielestäni hyvää sapuskaa. Monikan kanssa syödään, Iina laittaa nykyään itselleen (kasvissyöjä). Niin, tein: Wokkikasviksia ja lohta pannulla. Just sopivasti paistettu eikä mausteita kuin tilliä ja sipulia. Joskus yksinkertainen on parasta. 

Exäkin soitti. Olipa taasen lähtenyt katkolta itse. Ei ollut mitään tekemistä siellä. Siihen se yleensä on kaatunut... No eipä se oikeastaan mun asia. Tyttöjen takia lähinnä harmittaa... Mutta eivätpä hekään nykyisin kovin toiveikkaita ole.

Uusi vuosi alkanut. Elämä periaatteessa jatkunee samanlaisena. Mutta ehkä sitä keksii jotain kivaa välillä. Nyt lähden peiton alle - jossein nukkumaan niin sitten kirjan pariin.