siis hyödyllistä. Iinan kanssa kotona ollaan, Monika on taas viikonloppuleirillä. Kävin eilen tanssiravintolassa, tosin en tanssinut. Vaihteeksi tuli juteltua tuttujen ja vähemmän tuttujen naisten kanssa. Kiva rupatella... mutta muuten aika mitäänsanomaton ilta - mutta tulipahan käytyä. En kotonakaan olla halunnut. Tänään on eri asia - kohta mennään Iinan kanssa saunaan,

Exä soitteli eilen kun kävelin kaupunkia kohti tai minähän se takaisin soitin. On taas retkahtanut ja "haki" ymmärrystä. Kuuntelin yrittämättä ottaa kantaa, sanoin vain et sun pitää mennä kotiin nukkumaan. Hän oli hyvällä tuulella ja pariin otteeseen sanoi et haluaa nähdä - et hän tulee sinne. Sanoin ettei varmana tule - en halua nähdä humalaisena. Kerran satuttiin samaan ravintolaan ja jopa tanssin hänen kanssaan. Silloinkin oli ihan kaatokännissä. Jossain vaiheessa kaatui tanssilattiallekin - ja minä jouduin nostamaan ylös... Päätin että jos tulee niin minä lähden kotiin. Onneksi ei näkynyt.

Eipä näkynyt Alvariakaan - hyvä sekin - oikeastaan. Parempi niin... tällä hetkellä. On hieman liikaa loukattuja tunteita ilmoilla - kummallakin.