Töissä aika kaaos - alkaa olla enemmänkin ns normaalitila - se et on kiire eikä puhelimessa ole tarpeeksi porukkaa - ja tekemäsi työ keskeytyy vähän väliä. Sit kun pääsee jatkamaan, joutuu miettimään mihin jäinkään - ja yleensä puhelin soi taas... 

Iinan palaveri. No lääkäri oli sairaslomalla, mutta juteltiin terapeutin ja psykologin kanssa testien palautteesta. Iina tapaa lääkärin huomenna - ja juttelevat mm lääkityksen tarpeellisuudesta/muuttamisesta.

Palaverin jälkeen käytiin muutamalla kirpparilla (en enää viitsinyt töihin lähteä - siinä vaiheessa jo pakolliset hommat tehty - ja varasin tähän loppupäivän). Ostettiin muutama vanha vhs-kasetti - niitä saa halvalla mm Upseeri ja herrasmies Nolostunut, käytiin kauppahallissa, soitettiin Monikalle et mennäänkin lähikebabpaikkaan syömään - ja sen jälkeen kauppaan. Muutaman päivän ruokaostokset taas. Jos ei tarttis ennen viikonloppua... 

Mun olo edelleen tukkoinen - ostin allergialääkettä. Kokeilen nyt sitä josko helpottaisiko... Lämpö noin 37 asteessa tällä hetkellä. 

Ostin tänään vanhojen kirjojen kaupasta itsekin kirjan: Hilkka Olkinuoran "Elä ihmeessä! Kirja naiselle".

Kirja käsittelee asioita, jotka ovat tuttua monen naisen elämässä: riittämättömyyttä, kiirettä, omaksi itsekseen kasvamista ja arkeen suostumista. Vaikuttaa mukavalta tekstiltä lukea, sujuvaa ja antaa ajattelemisen aihetta - varmasti useampaan kertaan. Vaikka vasta ehdin selailla niin löysin jo monta omaan elämääni sopivaa tekstiä. Et miten joku osaakin kirjoittaa niin.

Jimikin soitteli eilen - sen elokuvan jälkeen. Viikonlopun ja alkuviikon kuulumiset käytiin läpi. Ei ollut puhetta milloin tulis käymään - tosin eilen illalla mulla oli hieman kipeä olo joten ei kauaa jaksanut jutellakaan. Kiva kuitenkin kun soitti.