Ainakin yritän etsiä elästä enemmän niitä hyviä puolia. Elämä on helpompaa -  ja hauskempaa niin. Hommat on kuitenkin saatava tehtyä. Miksei niistä sitten yrittäisi etsiä jotain hyviä puolia. Kuten - saa hyötyliikuntaa kun käy tulostimelta papereita hakemassa.

Alvarijuttu selvisi.  Eli asiat ennallaan siinä suhteessa. Nyt on tosin reissussa ulkomailla - laittoi kyllä  :( -hymiön viestiinsä kun ei vähään aikaan olla kuulolla - pitäisiköhän olla tyytyväinen edes siitä.  No olen kyllä aika vähään tyytyväinen -  tällä hetkellä. Annan aikaa... ja katson mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Mietiskelin tossa hieman raha-asioitani. Kyllä nekin järjestyy mutta välillä aina harmittaa et paremminkin voisi mennä. Nyt vaan on ollut kaikkea ylimääräistä johon on mennyt enemmän kuin otaksui. Autoon ostettu pari uutta talvirengasta, öljyt ym vaihdettu, oli ukin hautajaiset (majoittuminen kahdeksi yöksi hotelliin, vaatteet,  bensa ym),  Iinan lapsilisä loppui vaikka siihen mun olisi pitänyt pystyä varautumaan tai pystyin mut kun tuli näitä muita. Onneksi tulee edes vähän palautuksia niin kyllä mä pärjään mutta säästöön ei kyllä jää mitään. Tietyskin täytyy olla tyytyväinen, että saa maksettua... vaikka kaikki meneekin mitä tulee.  Periaatteessa olen sitä mieltä et raha on käyttöä varten - mutta olishan se kiva et olis vähän säästössäkin... mutta tällä hetkellä se ei kyllä onnistu. Yhden ihmisen tulot ja kolmen menot.... Aika mahdoton yhtälö.

Exä aika innoissaan. On vuokraamassa taloa maalta. No en tiedä, on sillä näitä juttuja on ollut ennenkin.  Katsotaan sitäkin. Olishan se kiva juttu monen vuoden jälkeen jos voisi tyttöjä ottaa luokseen. Tässä on vain se mutta, haluavatko enää... ??? Heillä kuitenkin alkaa olla monia omia juttuja viikonloppuisin. En sitten tiedä mitä tämä minun kannalta merkitsisi. Pääsisinkö Alvarin kanssa viettämään aikaa enemmän - siis olisiko hän siihen valmis silloin. Mutta turha tässä tietenkään sitäkään ennakoida.  Jos jotain olen elämästä oppinut : Liian tarkkaan ei kannata asioita suunnitella -aina voi "kääntää" suuntaa.