Aamulla nukuin puoli kahdeksaan - yhdeksäksi töihin. Mukavan rennon aamupalafiiliksen hieman "rikkoi" Iinan soitto että hän unohti Kelakortin ottaa - ja istui labrassa vuoroaan odottamassa. No loppujen lopuksi ei tarvinnut sännätä sitä viemään - uskoivat ilmankin (tytöllä oli lähete terveydenhoitajalta). Mutta kiire siinä kuitenkin tuli - töihin kerkesin kuitenkin

Hieman ahdistava päivä - lähinnä tarkoitan keuhkoissa olevaa puristavaa tunnetta. Tuntui enemmän taas. Tosin tänään nielaisin vettää "väärään" kurkkuun  - ja hetken tuntui etten saa ilmaa... ja siitä alkaen tuntui vielä pahemmalta. 

Kotona odotti Iinan tekemä maissikeitto lämpimien voileipien kera. Nykyään kieltämättä ihanaa että melko usein odottaa jonkun toisen tekemä ruoka eikä itse tartte sännätä tukka putkella ruuan laittoon. Sitten otin pienet unet ja tytöt häipyivät liikenteeseen - tosin Monikalla oli hieman huolia joita vielä siinä purki

Kamu soitteli siinä vaiheessa kun suunnittelin kauppaan lähtöä. Kävi hakemassa  - käytiin Apskilla kahvilla - ja höpöttelemässä. Hän käytti minut sitten kaupassa. Sen verran piti ostaa et pärjätään perjantaihin. Likat lähdossä leirille viikonlopuksi - joten lapseton viikonloppu jälleen tiedossa.

Monikan tarinan kuuntelin (koulutehtävä). Tykkäsin - ja ihmettelin. Minunko lapseni osaa kirjoittaa noin... Molemmat he ovat hyviä tarinankertojia. Omasta kirjoittajantaidoistani en sano mitään - sain kyllä lapsena hyviä numeroita koulussa - ja päiväkirjaa olen kirjoitellut kymmenvuotiaasta - ja tyttöjäkin olen siihen kannustanut pienestä pitäen... Iinallehan puhuminen on ollut melko vaikeaa aina (dysfasia) mutta kirjoittaminen sujuu -  saa siten sanottua mitä mielessään liikkuu.

Nyt jos olisin järkevä - menisin nukkumaan. Huomenna tiedossa pitkä päivä. Ensin töissä kahdeksasta neljään ja sitten viidestä eteenpäin liiton koulutuksessa iltaan saakka. Mahtaa olla väsynyt olo kun pääsee kotiin. 

Katselen tässä sivusilmällä Liv:ltä ohjelmaa Parempaa avioseksiä kiitos! Siinä aviopari arvioi mm. toistensä viehättävyyttä. Vaimo antoi miehelleen ykkösen - oli todella järkytys miehelle joka itse antoi vaimolleen kahdeksan ja sanoi että vaimo on hänestä maailman kaunein... Jotenkin tuntui tunkeilevalta katsoa sitä miestä kun tämä yritti toipua iskusta ettei vaimo enää halua... itku kurkussa - vaimokin oli siinä jotenkin häpeilevän oloinen. Ohjelma jatkuu heidän yrittäen pelastaa suhteensa. Asiantuntijoiden avulla... no toivottavasti onnistuvat.