miten tuo kesäaikaan siirtyminen vaikuttaa. Ei malta ajoissa mennä nukkumaan eikä sitten saakaan unta. Eli aika vähällä unelle viime yö - ja varmaan seuraavakin. Nimittäin Jimi tulossa yöksi - ja tilasi vielä saunan eli kestää aikansa ennenkuin nukkumaan pääsee. No hän voikin jäädä aamulla vielä nukkumaan jos haluaa. Tytöt lähtevät kanssa kahdeksaan huomenna. Eli aamutohinaa tiedossa...

Töissä tänään jotenkin sähläpäivä. Sellaista pientä säätöä ja porukkaa palavereissä. Lounaan jälkeen meinasin kahvit juoda, eipä ollut valmiina joten uutta keittämään. Joskus lähes kolmen maissa työkaveri kysyy oliko sun tarkoitus ottaa kahvia kun kuppi on tiskipöydällä. Eli päiväkahvit jäi sitten juomatta (eihän sitä kahvia enää ollut enkä viitsinyt keittääkään). Hieman olinkin jo ihmetellyt että onko pääsärky iskemässä. No kotona sitten ensimmäiseksi kahvinkeittoon.

Tein kanakeittoa - sitä jäi huomiseksikin evääksi. -Ehkä aamulla lisäilen siihen vielä vaikka herneita tms. 

Painohallinta viime viikolla - no hitusen plussaa. Oikeastaan aika hyvin ajattelee kun söin viime viikolla kaksi kertaa ravintolassa ja muutenkin herkuttelua (sipsejä ja karkkia). Ei se yhteen viikkoon kaadu, elämänkestävästä projektista tässä kyse... niin olis tarkoitus...

Käytiin Iinan kanssa tänään kirjastolla, siellä kirjailijavieraina Kotiteollisuuden Hynynen ja Sinkkonen. Tuskin minä yksikseni sinne olisin lähtenytkään - tai eipä sitä tiedä. Täytyyhän sitä kirjaston tarjoamia palveluja käyttää kun joku näkee vaivaa niitä järjestäekseen. Nyt kyllä oli porukkaa ihan kiitettävästi.

Törmäsin kirjastossa entiseen hyvään työkaveriini 80-luvulta. Nyt päätettiin että on nähtävä.  Kirjastossa viimeksikin nähtiin - tai olla joskus viime vuoden puolella. Toivottavasti nyt saatais sen verran aikaiseksi että todella nähtäis.