Ei mitään erityistä. Aamulla en kyl mielelläni olis herännyt, vielä olis mieli tehnyt nukkua. Mutta - herättävä oli. Vein tytöt kouluihinsa samalla. Ulkona oli parisen astetta pakkasta. Lunta oli sadellut ja piha lumen alla  liukas. Tuli huomattua...

Iltapäivällä soitti exä, vähän lainasin. Kun on noi kelan korvaukset myöhässä edelleen, perjantaina myös. Eipä muuten soittele mulle, yleensä rahaa lainaan tai sitten ilmoittelee ettei nyt millään jaksa, kipeä, masentaa tulla tyttöjä kattomaan... Eilen soitti myös naisystävänsä että olenko miehestä kuullut kun ei hänelle ollut soitellut tai saanut kiinni. Laitoin illalla tekstarin että on hengissä. 

Kävin sitten samalla siinä kaupassa kun rahaa hälle annoin. Kotona, Monika taas melkein heti lähti - Iinan kanssa päätettiin ottaa torkut ennen kuin lähdettiin kirjastoon (nk lähes joka maanantai). No tuli sitä vähän lainailtua. Lainasin muutaman koruntekokirjan - jos sais vaikka inspistä. Tarttui mukaan kuitenkin pari muutakin Viaton

Töissä normimaanantai, ehkä kuitenkin tavanomaista hiljaisempi. Tilaukset tulivat yllättävän hyvin. Muokkausprojektini lähestyy loppuaan - taas tällä erää, tällä viikolla pitäisi saada eteenpäin. It-ihminen soitteli ja katseli mun tietoja etäyhteydellä. Olen saamassa uuden työkoneen. Tarvitsi tietoja että saa mun profiilin laitettua. Tulee varmaan tällä viikolla. Kokemuksesta tiedän että joutuu siihen koneeseen aina jotain ratkaisua pyytämään käyttötuelta - eli toivottavasti ei tule perjantaina. Se kone siis. 

Jos tänään menisi ajoissa nukkumaan. Ihan kuin olisi univajausta. Iinakin tossa ilmoittaa lähtevänsä nukkumaan. Kummallisen väsyneitä ollaan kaikki... Monika on ollut huoneessaan jo pitkään - tosin hänellä oli tänään hieman mielipahaa - kaverinsa takia. Tunne ollut ettei tätä toista kohdella reilusti. Ei siitä sen enempää - hänen/heidän asiansa se on. Toivottavasti nyt ratkeaa kaikkia tyydyttävällä tavalla.