Töissä ollut aika työntäyteistä. Tänäänkin kaksi poissa - toinen lähti kesken päivän kotiin sairastamaan (eli tuskin tulee huomennakaan), onneksi yksi sai lapsensa terveeksi, tuli töihin. Mä olen nyt tänä syksynä pysynyt terveenä. Toivottavasti pysynkin. Viime vuoden sairastelut mielessä.

Huomenna illalla työporukan kanssa keilailemaan - taitaa olla hohto-keilausta, niin muistelen. Meniskö autolla vai fillaroistko? No mietin sitä huomenna - työpäivä vaikuttaa. 

Kävin tänään varaamassa kierrätyskeskuksesta kirjahyllyjä. Iina oli ne huomannut. Ei ne mitään laatuhyllyjä ole,  mutta meiän tosiaan pitää saada kirjoille lisää hyllytilaa. (3hyllyä = 60e + kymppi kuljetuksesta). Lupasivat maanantaina tuoda ne. Ostan sitten joskus paremmat... nyt tosiaan vaan saatava kirjat näkyviin - harmittaa kunnei heti näe mitä kirjahyllystä löytyy, kun ne on kahdessa rivissä - ja osa siroteltu muualle. Sais vähän lajiteltua aiheittain. Esim. keittokirjat on nyt lipaston laatikossa, askartelukirjat mun kaapiston päässä avohyllyssä. Vähän väljemmin saisi esille (ja ehkä niitä - valitettavasti - tulee lisääkin)

Ehkä nyt mulle parempi investointikohde olisi uusi sänky, alkaa tuo vanha vedellä viimeisiään. Sänkyä en kyllä osta käytettynä. Täytyis vaan keretä käydä kattelemassa. Vanha -halpis-  runkopatja alkaa olla kymmenisen vuotta vanha - ja sen kyllä huomaa. Tosin nyt näyttää siltä että yksin siinä tulen nukkumaan vast'edes. Ainakin tällä hetkellä on sellainen olo. 

Korva alkaa olla parempi. AB vaikuttaa. Mutta menen mä joka tapauksessa korvalääkärille tuota luomea näyttämään. Kun lähetteen sain. 

Nyt taidan lähteä nukkumaan tai edes lueskelemaan. Haluan saada kirjan loppuun. Tänään käytiin Iinan kanssa illalla kirjastossa. Pari kolme romaania lainasin (entisten lisäksi) ja sitten koruntekokirjoja selailtavaksi. Kiva kattella ideoita. Kun vaan ehtisi toteuttamaan.