siis läksin hiukan aikaisemmin töistä tänään kun työt antoi myöden. Lähinnä nuo rutiinihommat. Ainahan sitä työtä on tehtäväksi... mutta joskus on vaan lähdettävä. Mulla oli hieman hutera olo koko päivän - oikeastaan jo eilen illalla. Meinasin et jos liikaa löylyttelin. Mut aamulla olo jatkui samanmoisena. Hetken jo mietin että syönkö edes mitään. No söin kuitenkin - ja töissäkin kyllä pystyin syömään suht normaalisti. Tulin sitten kotiin - nukkumaan hetkeksi. En edes keittänyt kahvia nk yleensä enkä syönyt ennen iltaa mitään. Ei yksinkertaisesti maistunut (mahassa oli jotenkin sellainen olo kuin aikoinaan ennenkun söin liikaa omenoita  -  sellainen kaihertava tunne). No Monikan vein kaupungille ja sitten käväisin siskoa kattomassa - et miten on leikkauksesta toipunut. Hengissä oli :). mutta kipeä kylläkin. Onneksi hänellä mies ja isot tytöt jotka voivat tehdä kotityöt

Jimi tuli eilen yöksi (lähti aamulla äitiään kuntoutusosastolle kattomaan). Jäi vielä nukkumaan kun tyttöjen kanssa lähdin. Omiaan aikojaan sitten lähti. Soitti muuten äsken. Äitinsä voi ehkä hieman paremmin kuin viimeksi. Mutta lähikuukaudet ratkaisevat. 

Olen huomisillaksi ja lauantaiksi menossa vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukseen. Joten opiskelua tiedossa... mahdollisuus olis toiseenkin koulutukseen parin viikon päästä - tosin en tiedä joko on täynnä (vain 16 otetaan). Siinä olis kyse mielenterveysasioista. Sen verran olen niitäkin sivunnut että olen ollut  mielisairaalassa osastonsihteerinä ja mielenterveystoimistossa toimistossa. Siis paperihommia... tosin aika vähän aikaa kun ei oikein siltä alalta saanut pitempiaikaista hommaa niin siirryin elintarvikepuolelle. Leipomon asiakaspalveluun, jossa pian ollut 7 vuotta - ei ainakaan työt seuraa kotiin. Kun saa päivän hommat valmiiksi niin aamulla aloitetaan taas uudestaan. On meillä nykyään muutakin mutta aluksi se oli vain tuota. Hommat piti saada päivän aikana tehtyä vaikka sitten ylitöinä. 

Kai tästä voisi kohta mennä sänkyyn vaikka lueskelemaan. Joten - hyvää yötä