Jep - niinhän se nykyään... Palkasta ensin menee suoraan tililtä joitain maksuja, sitten makselen muut laskut - ja lopulla yritetään tulla loppukuu toimeen. No tähän saakka se on onnistunut. Mutta täytyy sanoa ettei paljoa yllätysmenoja budjetti kestä. Nytkin oli pari kolme sellaista laskua joita en ollut ennakoinut tai olivat suurempia kuin oletin. Mutta - toistaiseksi on ainakin töitä... saa laskut maksettua. 

Jouduttiin tänään kuitenkin menemään kirjastoon. Aika usein käydäänkin maanantaisin. No nyt oli nettipohjainen lainojen uusimisessa häikkää. Yritin eilisen päivän ja tänään ilmaantui nettisivuille tieto että nimipalvelimessa jotain vikaa. Aamulla lupasivat että yrittävät korjata päivän aikana, illalla oli ilmaantunut tai poistunut teksti milloin saavat korjattua. Jossain nimipalvelimessa ongelmia, jotka korjaantuvat kun päivittyvät  - toistaiseksi pois käytöstä. Olis puhelimellakin voinut uusia, mutta samallahan vein sitten jo luettuja kirjoja. Pari uuttakin tuli lainattua - ja vaihteeksi lehtiäkin.

Lukiolaisella oli tänään hieman hankalampi päivä. Mutta kyllä se siitä sitten. 

Toisaalta nautin jo illan pimeydestä. Kiva on poltella erivärisiä kynttilätuikkuja parvekkeella. Tulessa on sitä jotain... 

Parin viikon päästä on loma edessä. Yhdeksän työaamua