- värjäsin hiukset taas vaaleammiksi. Tunnen olevani enemmän oma itseni. En kuitenkaan mikään platinablondi ole... 

Äidin hautajaisiin jostain syystä värjäys tummensi vaikka piti vaalentaa. En ole niitä jaksanut sen jälkeen värjäillä ennen kuin nyt. Sanoinkin silloin että sama vaikka olen hiukan aikaa tumma kun muutenkaan en tunne oloani omaksi itsekseni  - nyt ehkä vähitellen alkaa oma itse taas tulla näkyviin... helmitöitäkin tein eilen - tai ideoin korviksia.

Tänään hoidellut asioita. Virkatodistus perunkirjoitusta varten, verotoimistossa kävin tekemässä kotitalousvähennyksen vuodelle 2010 - ei tullut silloin tehtyä. Ei suuresta summasta kyse, mutta saa sitten vaikka vähän joulunviettorahoja tms. Kun ne kuitit löytyivät... Sitten käväisin opiskelukaveria moikkaamassa - menin työpaikalleen (yks.yrittäjä) kattomaan jos on paikalla (itse on sanonut että tervetuloa vilkaisemaan). Hetki rupateltiin. Sitten kävin katsastamassa uuden halpispaikan - no on siellä ainakin kivoja postikortteja edullisesti. Kirjakaupassakin käväisin, mutten jaksanut siellä kauaa. Kotiin kaupan kautta..  

Niin tänään oli tilipäivä, laskut tuli maksettua, säästöön ei kyllä jää oikeastaan mitään. Mutta saapi maksut hoidettua kuitenkin. 

Huomenna vielä lomapäivä, sitten viikonloppu - ja... enpäs sanokaan sitä sanaa... ennen kuin on pakko  Ehkä lähdetään kamun kanssa huomenna illalla Sinitaivasta kattomaan, lauantaina on luvassa nostalgiadisco kotopuolessa. Sitä onkin odotettu jo viime keväästä.  On samat levyt ja dj:t kuin silloin aikoinaan 80 - ja 90 -luvulla - no mä en oikeastaan enää 1990- luvulla käynytkään kun olin poismuuttanut paikkakunnalta.  Sinne odotetaan kuitenkin satoja ihmisiä (liput on myyty etukäteen). Mennään siskon kanssa - ja yövytään isän luona. 

Seuraava viikonloppu on ilmeisesti vain mulle itselleni - tai en mä tiedä mitä silloin teen. En muistanutkaan Jimille vielä sanoa - kerkeehän tuon -  et likat on poissa kumpikin sen viikonlopun: Iina Hesassa ja Monika Turussa.