Kuitenkaan ei osaa ajoissa mennä nukkumaa. Ajattelin vähän vielä lueskella.

Työpäivä tänään - rauhallista - tosin kaksi aluetta taas tarkastettavana kun työkaveri joutui lähtemään kotiin lapsen sairastuttua. Luulempa että on ainakin huomisen pois. Tarkistus meni hyvin mutta loppuhommat ei. Nimittäin järjestelmä takkuili. Ei kuitenkaan ylitöihin joutunut jäämään.

Tuli postista tekstari että tilaamani paketti on saapunut. Uusi trampoliini meiän perheen yhteiseksi joululahjaksi. Tosin saattaa tulla käyttöön heti - kunhan nyt neuvottelen lasten kanssa. Huomenna ehkä käyn hakemassa. Kirjastoon meinasin huomenna mutta taitaa jäädä vielä -  eilen oli vielä kirjaston sivuilla merkintä et yks kirja pitäisi viedä kun joku on varannut sen. Varaus oli tänään hävinnyt sieltä joten eipä ole pakko vielä mennä - en tosin saanut kirjaakaan vielä luettua. Meinasin tän illan käyttää, mut nyt ei tarvitsekaan.

Monikan koulun ohjelma ollut huoltokatkolla viime torstaista, tänään ovat saaneet korjattua. Ei muuten mitään ongelmaa mutta seuraavaan kurssiin olisi pitänyt vielä perjantaina pystyä tekemään muutoksia. Monika kävi kyselemässä mutteivat osanneet sanoa. Laitoin sitten ryhmänohjaajalle viestiä joka vastasikin kiitettävän nopeasti. Rehtori huomenna kertoo miten toimitaan - mutta käsitin että vielä onnistuisi. No huomenna näkee.

 Mutta nyt - mun silmät tosiaan tuntuu luppaavan, pakko vissiin alkaa valmistautua nukkumaan. Tosin hiukset on vielä kosteat. Jos en malta odottaa niiden kuivumista niin aamulla ovat aikas pystyssä