Kummitytölläni on synttärit huomenna - tänään juhlitaanlaugh Mulla ei nyt ollut aikaa enempää näperrellä joten kaivoin korusaskartelukätköstäni mukavat riipukset ja tein niistä korvikset. Itse kyllä tykkäisin nuo laittaa korviini.

Tytöt tai kyllä itsekin osallistuin tekivät eilen päivänsankarille kuvista videoesityksen. Niinhän se meiän eilinen päivä sujui rattoisasti

Tänään iltapäivällä siis juhlimaan. Tytöt luultavimmin lähtevät aikaisemmin. Mie lähden kamun kanssa katsomaan pari asuntoesittelyä. Hän "heittää" sitten mut synttäreille. 

Monika lähti aamulla taas pyhäkoulua pitämään (kolme kilometrin päässä), herätti mut kahdeksan maissa että kerkeääkö kävellen. Mä sitten heräilin puol yhdeksän jälkeen jos hän haluaa että vien. No lähti sitten itse - reipas tyttö. Sitten rupesinkin itse aamutoimiin. Astianpesukone tyhjäksi - ja taas täyteen. Aamupala ja sitten näpertelin nuo korut. Lisäksi hieman rahaa - sitähän nuoret tarttee.

Eilen näin kivan ajatuksen naamakirjassa, joka sopii minulle:

"Onni ei ole vastoinkäymisten puutetta ja helppoa elämää - onni on ripaus oikeaa asennetta ja sitä, millaiseksi elämänsä itse tekee"

Näillä sanoilla onkin hyvä aloittaa tämä päivä. Mukavaa sunnuntaita!