Viikonloppu sujui siis mummolassa. Pääsin kakkupohjaakin Monikan kanssa väsäämään. Sisko soitti lauantai-iltana että oli unohtanut ostaa kananmunia joten tehtiin tehtävänjako eli me tehtiin pohja ja sisko toi täytteet sunnuntaina. Hyvää oli suklaakakku. Sekä muutkin tarjottavat mm rukiisia cocktailpiirakoita munavoin kera.

Kotimatkalla nähtiin hirvikin loikkaamassa tien yli. Elikkä varovaisemmin meni loppumatka... kenties.

Tänään olen sitten urakalla pessyt taas lakanoita. Joskushan sekin on tehtävä kun ei viikonloppuisin tällä erää kerkeä. Yleensä varaan kuivaushuoneen vaikkapa koko lauantaipäiväksi. Nyt illaksi ja viimeiset haen huomenaamulla. Kaupassa ja postissakin kävin välillä. Pitäis vielä jotain ruokaa huomiseksi miettiä. Monikan hain harrastuksesta, olivat tänään tehneet pullaa - hyvää oli sekin.

Huomenna pitäisi lähteä etsimään vaatetta hautajaisiin sekä itselle että tytöille. Toivottavasti löytyy jotain sopivaa ja edullistakin. Ei olis paljon varaa niihin laittaa...

Tänään olen katsellut YleTeemalta Eppujen taltioitua konserttia "Kosketuksessa - Eppu Normaali" ja sen jälkeen tuli "Näin se tehtiin: Rupisia riimejä". Vähän nostalgiaa meikäläisen nuoruusvuosilta. Niitä me kuunneltiin muun muassa.