Mitä en puuttunut siihen sopimuksessa olevaan kohtaan asunnonvapautumisesta vaan luotin myyjän kommenttiin et heidänkin intressissäänkin on saada se nopeasti tai jotenkin tolleen. No Perikunta on sitä sitten tyhjennellyt 8.7 lähtien tai mun käsittääkseni käyttänyt siihen aikaa minimaalisesti. Kuitenkin tarjous hyväksytty jo kesäkuun puolella eli aikaa on kyllä ollut senkin jälkeen.  Minä en ole päässyt käymään edes mittoja ottamassa.

Odotin että olisivat ottaneet yhteyttä - siihen uskoon jäin sopimuspäivänä että pitävät ajan tasalla. Puhe oli myös siitä että kävisin kattomassa tavaroita. No viime viikolla torstaina (15.7)  sitten laitoin viestiä että voisinko tulla katsomaan - ei käynyt kun olivat juuri siellä siivoamassa ja tyhjentämässä. Siinä yhteydessä puhuttiin myös niistä tavaroista, ei muistanut et oli puhuttu sellaista... No tänään olen sitten menossa katsomaan - ovat tyhjentämässä ja siivoamassa asuntoa (?!!) - pistokkeiden paikkoja yms.

Mutta en mä tässä voi kuin itteäni syyttää. Välittäjälle kyllä sanoin koko ajan että tarvitsen aiemmin. Myyjällekin sanoin. En siihen sitten enempää puuttunut kun asunnossa ei asu ketään. Kuvittelin että saavat nopeasti tai että tekevät nopeasti... Vähän kyl ihmetytti kun kuulin että mummo oli kuollut jo helmikuussa, asunto oli laitettu toukokuussa myyntiin. Kun kävin katsomassa niin asunnossa oli jääkaappi/pakastin ja vaatekaapit täynnä tavaraa...

Itse olen kyllä tottunut nopeisiin muuttoihin - mutta ajattelin että tämä kerta olisi erilainen - ja saisin rauhassa miettiä mitä minnekin sijoittaa, ja ehkä osan tavaroista muuttaa aiemmim. Siis: astiat ja vaatteet kaappeihin, ehkä lamput ja verhot...

No päätin tässä tänään että jossen tänään saa mitään selvyyttä (muuten siitä oli puhetta etteivät viikonloppuisin tee siellä mitään kun ovat mökillä!) niin vuokraan jonkun verran laatikoita esim. astioille perjantaina - että saadaan kaikki kerralla. Onneksi vuokra-asunto on kuun loppuun mulla - eikä uudella asukkaalla ole kiire (yleensä on ollut), tarvitsevat vasta seuraavan kuun puolivälissä - ja ovat kuulemma jo alkaneet pakata - ylimääräiseen huoneeseen.

Joopa joo... me eletään pahvilaatikkojen keskellä... eipä ole ylimääräistä tilaa... tulevassa asunnossa on muuten vähemmän tai se tuntuu siltä koska tytöt muuttavat yhteisestä huoneesta omiin joissa on kyllä kaapit (eli jotain yhteisiä tavaroita joutuu niihinkin sijoittamaan). Keittiössä on kyllä säilytystilaa mutta vaatehuonetta ei ole... eikä eteisessä ole säilytystiloja paljoa. Itse muutan olohuoneeseen ja rakennan sinne sopen mittatilauskaapistolla rajattuna. Mutta tosiaan-  sekin on vielä suunnitteluasteella kun ei ole päässyt mittailemaan.

Mutta joka tapauksessa sunnuntaina on päästävä muuttamaan - muuttomiehille ei käy seuraava viikonloppu enää enkä mä voi viikolla - olen töissä kuitenkin päivisin - nk tässä koko ajan. Onneksi tytöt ovat jo isoja ja ovat kyllä pakkailleet... ja käyneet tavaroita läpi. Alunperin suunnittelin lauantaita mutta olen menossa enon hautajaisiin Tampereelle.

Tässä tätä nurinaa mut kuitenkin - asiat aina järjestyy  - tavalla tai toisella- mutte ei aina niin mutkattomasti kuin haluaisi.