Eilen onneksi kamu ja Monika "raahasivat" minut ilalla uimaan. Lähistöllä on avattu pieni rantakahvilla jossa saa - ainakin vielä - rauhassa uiskennella. Saunomisen mahdollisuuskin on. Luultavasti tie vie sinne tänäänkin jossen sitten pääse uuteen asuntoon mittailemaan. Laitoin viestiä entiselle omistajalle et sopiiko tänään. Jossei sovi niin varmaankin siirtyy ensi viikolla. Ymmärsin hänen puheistaan, että on mökillä viikonloppuisin. En halunnut hoputtaa alkuviikosta kun ajattelin että itse ilmoittaa miten asiat sujuu (siis tavaroiden siirto) - mutta mitään ei ole sieltä puolen kuulunut.

Yks ikävä muisto on yhdestä aikaisemmasta muutosta. Nimittäin vuosia sitten kun exä omisti kaksion ja siitä sitten lähdettiin kun odotin Monikaa viimeisilläni. Asunnon osti yksi keski-ikäinen pariskunta ja oltiin sovittu et asunto vapautuu sinä ja sinä päivänä - oltiin jo aikaistettukin päivää. No uudet omistajat sitten tuovat tavaroitaan varastoon aiemmin - melkein meinas lähteä muutossa mukaan (eihän muuttomiehet kattoneet kenen tavaroita).

Oltiin sit  vissiin  melkein viimeistä kertaa  asunnon saunassa kun ovikello soi. Tulevat touhukkaina sisään et aikovat ottaa jääkaappipakastimen mukaansa - meinasivat viedä toiselle asunnolle (joka oli muulla paikkakunnalla, pitkän matkan päässä) josta olisivat sitten tuoneet toisen paremman tänne. Silloin minulla "keitti". Sanoin että minulta ei viedä jääkaappia ennen kuin muutetaan -  että meillä on alle kaksivuotias joka tarvitsee maitonsa (Iina) ja ruokansa. No eivät sitten vieneet...