Eilen iltapäivällä käytiin Monikan kanssa noin puolentoistatunnin kävelylenkillä. Pururata käytiin katsastamassa. Vielä ei ole lumesta aivan vapaa... mutta kyllä siellä kävellä voi ja muutama kanssalenkkeilijäkin sinne eksynyt samaan aikaan.

Leskenlehtiä nähty ja oravien kirmailua. Linnut pitivät konserttiaan. 

No kyllä se vähän tuntui perskannikassa Hymy - kävely siis. 

Illalla katsottiin pari elokuvaa - Tummien perhosten koti - hieman draamaa  jonka jälkeen saunaan. Sen jälkeen vielä komediaa - Paksuna.

Tarkoitus oli alunperin katsoa suomalainen draamaelokuva Hymypoika - muttei jaksanut enää ajatella vakavia. Kävin tuon Hymypojan katsomassa elokuvissa kun se valmistui - ja silloin ajattelin et tuo on elokuva mikä pitää näyttää tytöille kun ovat vanhempia... Jäänee vielä katottavaksi (ostin kirpparilta muutama viikko sitten).

Tänä aamunakin nukuttiin pitkään. Monikan kanssa käytiin sitten yhdistetylla kävelylenkillä ja kauppareissulla - käytiin vaatekaupassa (hälle kollarit) ja ruokakaupassa. Yleensä tulee lähdettyä autolla. 

Jimi laitteli yöllä viestiä jonka huomasin vasta aamulla. Oli vissiin viihteellä. Olin laittanut äänettömälle kun ajattelin jos exä taas soittelee. Eilen soitteli muutaman kerran tytöille - humalassa. Tänään pitäisi tulla käymään muttei ainakaan vielä ole kuulunut/näkynyt. Tytöt menossa seurakunnan Nuorten pääsiäiseen - sinne tulee jotain esiintymään ja sitten olis tarkoitus - minunkin - lähteä yökirkkoon klo 22. Vähän erilaista...