Pääsin suht ajoissa pois. Kotona sitten iloinen laskujenmaksutuokio näin palkkapäivänä. Olikin enemmän kuin muistin. Auto- sekä kodinvakuutus ym kivaa. Yhen remonttiluoton maksoin - tosin toisen luoton avustuksella. Mutta tulin siihen tulokseen että parempi vähän yhdistellä. Tuokin luotto olisi kestänyt ties kuinka pitkään. Korko ei ollut hirmu suuri mutta toimistokulut 7 euroa (nousi yllättäen 5,50 eurosta). Onpahan yksi luotto vähemmän veroilmoituksesta. Ensi vuonna siellä on yksi toinenkin luotto vähemmän - tosin siitä ei ole kuin kaksi erää jäljellä. Hyvä luotto, koroton ja toimitusmaksu 4 euroa... mutta aika iso erä maksettavana  kuukausittain. Mutta eipä sitä huomaa sen päättymistä kun Monikan lapsilisä päättyy samaan aikaan. 

Eipä nää luottojen vähenemiset kukkarossa näy. Kuitenkin kolmen menot ja yhden tulot. Iina ei tällä hetkellä saa kuin opintotukea. On haettu kyllä lainaa mutta olen sitä mieltä että se otetaan käyttöön vasta äärimmäisessä hädässä. Nimittäin Iinan opiskelukustannukset ei ole korkeita, vähän kirjoja yms. Minusta hänen ei kannata ottaa lainaa tässä vaiheessa, mä maksan ruuan ja asumisen - ja jotain muutakin. Monika menee ensi syksynä lukioon - maksettavaa kyllä riittää.

Kyllähän lasten isäkin saisi osallistua - tällä hetkellä tulee enää elatustukea Monikasta  - sekin kaupungin kautta. Olisin tyytyväinen jos tytöille edes sitten tulevaisuudessa kustantaisi jotain. No Iinalla antaa helposti rahaa - taitaa tyttö tietää kuinka kietoa isänsä pikkusormen ympäri. Monika taas haluaa ostaa jotain tarpeellista ja monesti ostaakin omilla rahoillaan - ja sitten isänsä maksaa myöhemmin). Iinalla taas ei raha pysy hyppysissä ollenkaan... saati sitten pankkitilillä

Tänään tuli veroehdotus. Sen mukaan saan palautusta muutaman satasen. Eikä siinä näyttänyt olevan korjattavaa. Matkakulujakaan ei ole verotukseen laitettaksi.

Ensi viikko onkin lyhyt viikko muttei varmaan mikään helppo neljä päivää ja sitten neljä päivää pääsiäislomaa. Sitä seuraavakin vain neljä päivää. Tänään taas todettiin et kyllä työ vie mehut. Liian vähän porukkaakin... nimimerkki "seuraavaa lomaa odotellessa"