Tällä hetkellä tuntuu elämä tosiaan elämisen arvoiselta. Pieniä harminaiheita joskus - mutta nekin kuuluvat elämään. Lähes kaikki elämänalueet tuntuvat tällä hetkellä olevan melko  lailla tasapainossa... On asunto, työtä, perhe, ystäviä, riittävä parisuhde - sillä enhän enää ole perhettä perustamassa. Tavallaan en sanoisi sitä parisuhteeksi, ehkä ollaan ystäviä ja ehkä vähän enemmän,  mutta kuten sanoin, riittää mulle - tällä hetkellä. En haluisikaan kenenkään kanssa vieretysten viettää 24/7 elämää.

Olin eilen kamun kanssa Juha Metsäperää kuuntelemassa paikallisessa tanssiravintolassa. Ihan kivaa oli. Alvariinkin törmäsin ja juteltiin entiseen tapaan, ystävyys ei ole hävinnyt mihinkään. Jimi on tämän viikonloppun pääkaupunkiseudulla jossain juhlissa.

Ensi viiikko tulee olemaan aika repaleinen. Olen vapaapäivillä tiistaina ja keskiviikkona sekä perjantaina. Torstaina on sitten työterveyshoitajalla käynti - ikätarkastus. Kävin labrakokeissa nyt torstaina. Saas nähdä mitä ilmenee. Keskiviikkona laitetaan uudet ovet keittiön kaappeihin - sitä olen kyllä odottanut... saa omannäköisensä. Vaikka hyvin ollaan täällä viihdytty. Varsinkin näkymät parvekkeelta ovat huikeat, varsinkin iltojen auringonlaskut ovat monesti olleet upeita. Värikkäitä. Hetkeäkään en ole katunut