Laittoi Alvari iltapäivällä viestin jossa pahoitteli että on niin kiireinen ja iltaisin on ihan poikki eli sen takia sitten... Tutulta kuulostaa. Niinhän hänellä aina.

Iina meinaa huomenna mennä katsomaan uutta Houkutus -leffaa- siis "Uutta kuuta". Muakin pyyteli mutten mä halua siitä kymppiä maksaa. Sitäpaitsi luultavasti lähden hieman tanssahtelemaan kaverin kanssa. Autolla ajattelin taas lähteä. Lauantaina lähdettävä mummolaan viikonlopuksi. Tällä kertaa on kyl lähdettävä aiemmin kotiin - viimeksi yöunet jäi alle neljän tuntiin. Pikkasen väsytti seuraavana päivänä - tai päivä kyl muistaakseni sujui ihan hyvin. Ajoissa menin kyllä sitten illalla nukkumaan.

Tuskin Alvari huomenna eksyy paikalle - tai ei hänestä koskaan tiedä.  Eikä mekään vielä olla satavarmoja että ollaan menossa. Kerroin vaan lauantaina lähteväni kotopuoleen - siis kun vastasin viestiinsä. Ja että tänään iltaohjelmana oli Pilates ja kauppareissu.

Eilen illalla exä taas soitteli ja olihan tuo kännissä - ja taas itki isäänsä. Lopulta mun oli sanottava etten jaksa jatkuvasti kuunnella, mulla on omatkin huoleni.