Koko päivähän se siellä vierähti. Klo 15 auto oli odottamassa kotitalon edessä ja välittömästi jatkoimme matkaa poimimaan muut matkan varrelta mukaan. Kuuden maissa olimme ravintola Fez'ssä. Ruoka oli maistuvaa ja siellähän aika vierähti huomaamatta, kunnes oli aika lähteä Studio Pasilaan.  Siellä oli tällä kertaa esiintymässsä Jukka Lindström, Harri Lagström, Pirjo Heikkilä sekä Sam Hedberg. Naurua riitti ja puolilta öin lähdimme kotimatkalle tyytyväisinä ja kenties väsyneinäkin. Oikein kiva ilta oli.

Tytöt olivat mennet illalla tädilleen ja jäivät sinne yöksi - joten sain aamulla rauhassa nukkua - tosin jo aika aikaisin laitoin pesukoneen pyörimään - no menin sitten takaisin nukkumaan. Lisäksi sisko myös "palautti" lapset ruokittuina eli mun ei tarvinnut tänään miettiä ruokapuolta ollenkaan. Nautinto sekin...

Kamu käväisi iltapäivällä, Hänen kanssaan tuli puhetta että minä tarvitsisin miehen lasten urheiluvälineiden huoltoon. Se kun ei ole mun vahvinta aluetta enkä ole siitä kiinnostunutkaan. Tosin ei ollut exänkään - varsinkaan kun ei yleensä ollut kotona. No kävin suksiin ostamassa pikapitoa - saa riittää tällä erää. Monikan pyörän kumin oli siskon mies täyttänyt... hänestä tosiaan ollut suuri apu  näissä ns. miesten töissä.