Menin tänään töihin. Ei pomo ollut kertonut työkavereille. Tosin ei mua olis haitannut. Jotenkin olisi ollut helpompaa jos olisivat tienneet. Nyt tavallaan joutui kertomaan ja käsittelemään asiaa monta kertaa. Unohdin sanoa keskiviikkona kun pomolle ilmoitin -  että asiasta saa kertoa avoimesti. Osa tosin oli arvannut asian koska tiesivät he jo keskiviikkona äidin olevan teholla - ja huonossa kunnossa.

Oli jotenkin outoa olla töissä. Ei aina pystynyt keskittymään. Jouduin uuden salasanan keksimään järjestelmään - ja enkö sitten unohtanut sen yhden palaverin aikaan - kun kone lukkiutui. Jouduin sitten käyttötukeen soittamaan että resetoivat salasanan. Eli hieman ehkä hakoteillä tämä ihminen... Töistä lähtiessä huomasin etten ollut vaihtanut työkenkiä jalkaan ollenkaan

Työpöydällä odotti YT-info. No ne asiat tiesinkin. Uusista tehtävistä keskustellaan elo-syyskuun aikana. Mulla onkin loma vasta silloin vaikka hetkittäin olen miettinyt pitäisikö pyytää aiemmin. Siskolla menee nyt loma hautajaisjärjestelyissä. Tänään tosin oli puhettä että myös minä ottaisin vapaata kun mennään hautaustoimistoon käymään - saattaa olla jo torstai. Kukista puhuttiin tänään - ja oltiin sitä mieltä että jokainen ostaa omansa - ja mahdollisesti lapsille omat pienet kimput tai kukat - ainakin tytöille - isomman lisäksi.

Kamun luona kävin iltasella - sen jälkeen Iinaa junalta hakemaan. Isänsä ei kuulemma jaksanut. No kaupan kautta kotiin. Iltapalaksi - ja huomiseksikin - ostin laatikon mansikkaa. Meillä tapana ostaa yksi pelkästään syötäväksi. Saattaa olla ettei laiteta pakkaseen yhtään. Ei ne pakastettuina niin hyviä ole - ja saahan niitä ostettua talvellakin.