Meillä oli taasen viikkopalaveri. Juttua oli siitä että alkaa jo tavallaan sietokyky perjantain osalta täyttyä. Aina lisää hommia ja muutenkin kiireinen päivä. Viime perjantaina olikin ennätysmäärä puheluitakin. Ilmeisesti jotain helpotusta on tulossa - mut ei luultavasti minulle kun muutenkin joudun perjantaisin varautumaan ylitöihin...

Tänään jatkui iltapäivällä uusien töiden opiskelu. Alkoi perjantaina - ja joka päivä muuttuu ohjeet... Tänään meni yhden raportin odottelussa pitkään ennen kuin päästiin tekemään. Yks työkaveri melkein sai hepulin että häntä jurppii et luuleeks ne ettei ole muuta elämää. 

Liukumistakin puhuttiin. Että pitäisi "liukua" kertyneet tunnit. Työkaveri tokaisi "liukukaa mutta tehkää enemmän töitä". Mullekin niitä liukumia kertyy lähes päivittäin vaikka tulenkin yleensä myöhemmin töihin mut melko usein menee yli neljään. Tänään olisin päässyt liukumaan ennen neljää - jossei noita uusia hommia olisi ollut.. 

Olin vähän ennen viittä kotona. Puolen tunnin päästä lapsen koululla vanhempainryhmän kokoontumisessa. Juteltiin kuluneesta vuodesta ja päätettiin mitä tehdään viimeisellä kerralla kuun lopussa. Tulin sitten kotiin ja hetken päästä kamu soitteli - ja päätin sitten lähteä hänellä käväisemään iltateellä - tälläinen päivä tänään

Tänään tosiaan ollut jotenkin huonompi päivä - keuhkojen kohdalta tuntunut ja jotenkin painostanut koko päivän. Ihan kuin hengästyisin taas nopeammin. Mittasin lämmön nyt illalla - 37.38 lämpöä. No toivottavasti jää siihen.