oltiin sunnuntai - vasta iltamyöhäisellä kotiin. Ei me mitään ihmeellista tehty - eikä tarvitsekaan. Haudalla käytiin. Hieman harmittaa kun ovat jättäneet hirmu isoja kiviä siihen kummulle - ja kumpu on tosi korkea, mutta eiköhän se siitä. Käväistiin myös toisella (vanhalla) hautausmaalla. Puhetta oli että pitäisi käydä naapurikunnassa etsimässä jos siellä vielä olisi isänäidin sukulaisten hautoja jäljellä. 

Keräsin puskista marjoja syötäväksi. Ettei pelkästään linnuille jää. Välillä kiertelin tontilla, iskuskelin keinussa - ja itkinkin. Muistoja joka paikka täysi

Sovin muuten isän kanssa että lähden lomalla hänen seurakseen pienelle kyläreissulle jonne äidin ja isän piti tänä kesänä lähteä (sisaruksiensa luokse). Isä itse pyysi jos voisin. 

Ex-Anopille soittelin nimpparionnittelut - ja vähän tuli lupailtua että sielläkin voisi käydä tyttöjen kanssa  vaikkapa jonakin viikonloppuna. Hänkin alkaa olla iäkäs - ei tiedä kuinka kauan vielä siellä voi käydä (yli 80v) 

Olen muuten taas ottanut esille ristipistotyön, jonka aloitin noin vuosi sitten kun tähän muutin. Mulla tuo käsityöinnostus on hieman puuskittaista. Ristipistoja teen aika usein silloin kun on jotenkin vaikeaa. Kun oli ongelmia tyttöjen isän kanssa 1900-luvun ja 2000-luvun taitteessa - niin silloin sain paljon aikaiseksi. Kun elämässä ei muuten oikein ollut väriä niin... Tosin tein minä niitä myös esim. lasten koulun myyjäisiin vaikkapa arpajaisvoitoiksi, pikkulahjoiksi...

Mutta - nyt lähden nukkumaan. Jimikin äsken soitteli. Viikonlopun kuulumisiaan - parit pippalot oli ollut