tuli manailtua Jimistä edellisessä postauksessa. Soitti äsken, ei sen kummemmin selitellyt - Muoniossa sanoi käyneensä (perjantaina oli tullut kotiin). En mitään kohtausta järjestänyt, kuten sanoin ei mitään suuria tunnekuohuja... meillä ole. Kuulumiset käytiin läpi. 

En kuitenkaan tätä sanoisi seurusteluksi, lähinnä tapailua, jutustelua. Mukavaahan sekin. Se riittää tällä erää... en oikeastaan ole itsekään valmis sen enempään. En jaksaisi sitä jos toinen mua koko ajan painostaisi / vaatisi. Jimi ei sitä ole tehnytkään. 

Mutta itselleni myönnän kuitenkin, että kyllä viime aikoina vähän ihmetytti, ehkä harmittikin. Enkö ole tiedottamisen arvoinen? Edes viesti et on reissussa. Mutta kun ei odota liikoja niin ei petykään - no ehkä ei saakaan kaikkea mitä ansaitsisi??? Ken tietää... Mutta en mä jaksa mitään suuria tunnedraamoja, en halua tuntea sellaista kipua mikä edellisessä suhteessa oli. Kun itse odotti enemmän kuin mitä toinen oli valmis antamaan... 

Mutta nää kirjoitettu ehkä hieman väsynein aivoin - ehkä edellisetkin. Mutta saapahan ulos purettua.... ei tartte sit toiselle räyhätä.