Tytöt ovat iltaa viettämässä - toinen vapaakirkolla ja toinen nuorten avoimissa. Pyörällä lähtivät - kun en ollut varma vietänkö itse koti-illan. Pyörillä ovat aika paljon kulkeneet viime aikoina. Tavallaan olisin odottanut että Jimi olisi tullut tänään. No ei tullut, ei siinä mitään.. No eipä hän viikolla edes muistanut että mulla on loma. 

Autoa kävin tänään huollattamassa. Öljynvaihtoon vein mutta tehtiin kaikenmoista muutakin (kaikki suodattimet, tulpat, moottorinpesu) - hintakin korkeampi kuin mihin olin varautunut. No nyt on huollettu. Kamu oli mukana joten vietettiin aikaa läheisessä tilpehöörikaupassa. Huollon jälkeen käytiin syömässä ja kaupassa.

Alvarin kanssa olen jutellut - vaihteeksi taas aika vakavia. Hänen kanssaan jutellaan melkein päivittäin, Jimin ei... En sitten tiedä onko jonkinlainen välivaihe meneillään, voi hieman puhua jopa hiipumisesta. Mutta aika näyttää miten käy... enkä mä oikeastaan osaa olla kovin huolestunutkaan...  Eihän meillä ole koskaan ollut kyse mistään suurista tunteista. Kivaa, rauhallista yhteiseloa...