No tänään kuskailin lapsia. Iinalla oli aamulla jonkinlainen ahdistusolo - ei mennytkään ekoille tunneille - kaiken lisäksi olisi myöhästynyt kun muisti alkamisajan väärin. Tuli kotiin - olo ilmeisesti parani kun lähti sitten kouluun syömisen jälkeen. Vein kun just silloin satoi - hän otti treenikassin mukaansa - ja hain sitten iltapäivällä salilta. Monika aloitti tanssitunnit. Hänet ja kaverinsa vein ja hain. Eli lasten kuskaamispäivä tämä

No pyykkiä tuli pestyä ja tietty astiat. Aloittelin perhealbumin ikuistamista skannamaalla. Kuvia 1970-luvulta - paljon tuli muistoja niistäkin mieleen. Olen vähän suunnitellut jos tekis niistä siskolle ja veljelle kuvakirjat vaikkapa joululahjaksi - kattoo nyt. Kun ensin saan ne konelle. Nyt sain aikaiseksi kun lainasin siskolta vanhempieni hääkuvan - skannatakseni sen. Muistaakseni se on mulla itsellänikin mutta ilmeisesti muutossa joutunut jonnekin laatikkoon. Luulisin. 

Tarkoitus on saada omat kuvat myös koneelle - mutta se teettää kyllä työtä - ei tarvitse muuta kuin aikaa:) Tuossahan noita on hyllyssä iso määrä - albumeita. Negatiiveinakin löytyisi osa. 

Ilmoittauduin yhteen iltakurssiin - liiton työhyvinvointi-iltaan lokakuun lopussa. Ilmainen ja sisältää pienen iltapalan. Paikallisyhdistyksen sihteeriltä tuli tietoa loppusyksyn teatterireissusta. Laitoin taannoin kyselyä kun en ole saanut mitään tietoa paikallisyhdistyksen toiminnasta liityttyäni siihen vuoden alussa. Nyt ilmoitti tästä teatterista - että lisätietoa löytyy Liiton lehdestä. Luultavasti menen sinnekin, vaikutti ihan mukavalta - se esitys siis. Sekin olisi lokakuun loppupuolella.