Kun nyt tämän viikon jaksaa. Viikonloppu oli taasen aika vauhdikas. Perjantai-ilta meni kummitytön nimppareilla siskon luona. Mentiin sinne melkein heti kun töistä pääsin ja myöhään illalla kotiin. Jossain vaiheessa sisko sanoi et sähän oletkin kävellen - eli otettiin sitten likööriä muutama snapsilasillinen (ananas?, ei hirmu vahvaa) Matka Maan keskipisteeseen -elokuvaa katellessa. Tätä ei kyllä usein satu...  Mukava ExTempore -ilta. Nimittäin päivällä laittoi viestiä et tulkaa nimppareille: kävin sitten tytölle ostamassa oranssin krysanteemin ja kiven jossa luki: Halaus.

Lauantaina - kävin vihdoinkin ostamassa uuden kuivaustelineen. Korkeamallisen, jota olin käynyt jo kattelemassa monta kertaa enkä ollut raattinut ostaa. Vanha tosiaan alkoi olla jo hieman vaarallinen - ripustustankoja irronnut jo useampi - ja kerran jo saanut aika naarmut käteen kun osui. Onneksi ei silmään. Samalla kävin kamun kanssa päiväkahveilla. Monika lähti taas yöksi partion juttuun - tuli su-iltana kotiin.

Sunnuntaina annoin Iinalle mahdollisuuden viettää aikaa keskenään kaveriensa kanssa. Tulivat meille elokuvaa kattomaan. Mie lähdin kamun kanssa muutamaan asuntoesittelyyn, käytiin syömässä ja hänen luonaan kahvilla. Kamun kyydillä, samalla reissulla illalla haettiin Monikakin - ei tarttenut mun enää autoa ruveta kaivamaan lumen alta.

Työpäivä meni suht nopeasti. 

Tilasin nyt illalla netanttilasta uuden monitoimitulostimen - entinen alkaa olla varsinainen murheenkryyni, aina takkuaa kun sillä yrittää tulostella ja kun siinä pitää aina johdon kanssa pelata (eli kannettava kone tulostimen luo jne). Ostiin siis wi-fi tulostimen - meillä kuitenkin kolme kannettavaa eri huoneissa,. Kaiken lisäksi tuossa vanhassa ei toimi skanneri - ajurit siis. No se on jo vanha juttu - kun ostettiin Vista -kannettava, siitäkin aikaa - nyt on kaksi lisää (Win 7). Ja jos vaikka sais puhelimestakin jotain tulosteita tarvittaessa. 

Tosin on mulla tavallinen tasoskannerikin eli skanneri ei olisi välttämätön. Saa tuolla vanhalla kyllä kopioita vielä - mutta tuo langattomuus houkuttelee... Tilasin sen Anttilatavarataloon - ei tartte postin toimitusmaksuja maksella, suunnilleen sama matka. 

Kuitenkin jonkun verran tytötkin tarvitsevat tulostella esim. koulujuttujaan. Tuolla vanhalla se on ollut aina arvoitus et miten se tällä kertaa toimii, kuinka kauan joutuu tappelemaan - ei sitä kiireessä aamulla tehdä. NO joo seli seli - kyl mä varmaan tolla vanhallakin olisin vielä jotenkin pärjännyt, mutta... 

Oho taas tuo kello on hirmu paljon - nukkumaan mentävä. Luin tänään yhden Jude Deverauxin kirjan loppuun, huomenna kirjastoon. Lisää en ajatellut lainata, tarpeeksi kirjoja odottamassa. Työkaveriltakin sain tänään yhden kirjan lainaksi: Lorna Byrnen Enkeleitä hiuksissani. Mutta nyt toivottelen hyvää yötä :)