sanoi kuopus - äiti kotona (loma), on kuin olis koko ajan viikonloppu :)

Tänään onkin järjestelty Monikan huomisia synttäreitä, siivottu, ostoksilla käyty, leivottu. Parvekkeelle ostettiin aurinkovarjo, hieman helpottaa - sinne kun paistaa aurinko melkein koko päivän. Yhden kukankin löysin - parilla eurolla amppelikukan - joku leijonankita. Jossei kestä tuota auringonpaahdetta niin ei ehkä harmita niin paljoa kun ei ostanut parinkympin kukkaa... No kyllä mä sinne lisää kasvejakin hankin. 

Siivottu on koko asuntoa, matotkin käväisivät ulkona :) - imurikin teki lakon. No pesin suodattimen - jos se siitä tokenisi. Jos vaan ylikuumeni. Toivottavasti vielä toimii. Aika uusi imuri vielä - mutta myöntää täytyy että olin unohtanut sen suodattimen eikä likat vielä osaa sitä huomioida. 

Tein Mariannemuffinseja - luulis maistuvan, kakunkin pyöräytin sekä tomaattikierteitä (valmista pastakastiketta jossa kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa - ja siihen höysteeksi hivenen juustoraastetta), pikkasen hieman liian kauan uunissa  tais olla - tomaatti palaa aikas helposti. Mutta kyllä se mun suuhun ainakin maistui hyvältä. Aamulla leivon tai paistan cocktailpiirakat ja täytän kakun. Kakun täytteeksi säilykepersikoita ja pakastevadelmia. Monika olisi halunnut mansikoita ja vadelmia muttei löytynyt enää kotimaista mansikkaa... Vaniliinisokeria pitää hakea aamulla, päässyt loppumaan. 

Iltapäivällä mulla on lääkäri - keuhkolääkärin kontrolli. Näkee miten se hoitava lääke on auttanut. Ensin rtg-kuvaan ja sitten puhallustesti ennen lääkärin kontrollia. Huomenna pitäisi puhelimen liittymä vaihtua, tytöillä keskiviikkona

Jimin kanssa juttelin eilen illala. Oltiin just saunassa silloin (myöhään), katsottiin nimittäin Titanic. Jimi lähtee huomenaamulla reissuun ja tulee la-su yönä - Solovetskiin. Me lähdetään tyttöjen kanssa torstaina risteilylle. Siinähän se loppuloma meneekin. Sitten kesä töissä ja loput lomat syksyllä - onpa jotain mitä odottaa.