Käytiin Iinan kanssa kirjastossa kuuntelemassa mitä Kauko Röyhkällä ja Jouni Hynysellä on kerrottavaa kirjoistaan ja muustakin. Täytyy myöntää, että oli positiivinen kokemus. Hyviä esiintyjiä kumpikin. Eipä kaduta että suostuin lähtemään...

Lainasin muuten kirjastosta mm. Röyhkän "Kesä kannaksella".

Sain tänään luettua Katja Kallion "Syntikirjan". Ikävä kyllä jouduin sen lukemaan ehkä hiukan liian kiirehtimällä kun en saanut sitä enää uusittua (joku oli varannut sen). Sujuvaa tekstiä.

Alvari tänään sen verran muistanut että lähetti  vielä viestin että tykkäsi kuvasta. Suukkoja myös.

Viikonlopuksi lähdössä mummolaan. Vaari lähtee metsälle. Tytötkin lähtevät vaihteeksi mukaan. Sunnuntaina isänpäivä - lähtevät kuitenkin vähäksi aikaa metsälle. Vaari sanoi että tulevat ajoissa...  Sisko lupasi tehdä kakun, mä vien muuta tarjottavaa - suolaista lähinnä. Aamulla on kerittävä käymään kaupassa. Ruoka on illan muhinut uunissa - eipä tartte heti ruokaa ruveta miettimään. Tein Jauhelihakiusausta.

Seuraava viikonloppu menee sitten Savon suunnalla - on ukin hautajaiset.  Majoituspaikka varattu, vaatteita pitää katsella vielä viikolla. Myönnetään rahat hieman vähissä - mutta kyllä mie pärjään.