Oltiin pari päivää nettipimennossa - no ei oikeastaan. Voihan sitä aina kännykällä mennä nettiin... jos on pakko päästä. Tätä blogia en kyllä suostu kirjoittamaan kännyn pienellä näytöllä... Naamakirjassa voi käväistä ja sähköpostin vilkaista.

No nyt meillä on Sauli presidenttinä - valittu siis. Itsekin häntä äänestin. Jo ekalla kierroksella. En sen tarkemmin osaa selittää miksi. Olihan Pekkakin ihan mukavan tuntuinen. 

Perjantai-ilta meni kokouksessa - päivä töissä normaalin perjantain tapaan. Töiden jälkeen tulin käväisemään kotia ja sitten Kotkaa kohti. Siellähän se rattoisasti sujui kolmisen tuntia. Ei huono ilta ollenkaan. 

Lauantaina kävin kamulla kahvilla ja sitten vein hänet asemalle. Lähti kuntoutusjaksolle viikoksi. Jimi tuli illalla yöksi. Lähti sitten sunnuntaiaamuna jo kuuden kieppeillä kun hänen piti klo 9:ksi keretä vaalitoimitsijaksi omalle kylälleen. No mä sain jäädä nukkumaan - ei edes kahvia halunnut aamulla keitettävän. Monikan vein kymmeneksi pyhäkoulua pitämään ja hakiessani käväisin äänestämässä ja tädin mieheltä kuulin toisen tätini miehen (mun kummisetä) joutuneen sairaalaan perjantaina - sydäninfarkti, pallolaajennus oli jo tehty ja tilanne vakaa. Nyt vaan toipumista hänelle.

Isä soitti jo aamulla että et kai ole tulossa kun kotopuolessa oli -31 astetta pakkasta. No odoteltiin muutama tunti ja lähdettiin kuitenkin iltapäivällä käväisemään - vähän piristämässä. Veljen vaimon juttusilla käytiin myös, mm. Monikan mekosta (jonka oli luvannut tehdä), veli oli vaalitouhuissa. Illalla kotiin ABCn kautta - vähän sapuskaa täksi päiväksi

Aamu yllätti - vain  -10 astetta. Vähän oli lunta sadellut yön aikana. Töissä oli rauhallisempaa kuin viime viikolla. Hyvä niin - viime viikko oli aikas rankka.  Tänään kävin pankista hakemassa uuden avainlukulistan kun onnistuin sen eilen jonnekin hävittämään, siinä kun yritin kännykän kautta nettiä käyttää... piti aamulla töissä sitten pankkiasioita hoitaa eikä ollutkaan listaa. Tytöille soitin et jos löytyy kotoa mut eipä löytynyt joten kävin töiden jälkeen pankissa hakemassa uuden. Iinan hain illlalla - oli yhden ryhmän kanssa ratsastamassa, samalla napattiin Monika partiosta mukaan - ja kaupassakin käväistiin. Nyt odotellaan saunan lämpeämistä. Jos vähän rentouttais...

Tein muuten Monikalle ja itselleni sunnuntaina hyvää ruokaa (Iina on nykyään kasvissyöjä ja pääsääntöisesti tekee omat ruokansa, no söi nyt mun keittämät pariisinperunat). Ohuet kananfileet maustoin suolalla, currylla, sipulilla ja valkosipulilla - paistoin pannulla kypsäksi. Sitten lisäsin hivenen vettä ja siihen aurinkokuivattutomaattisulatejuustoa ja maalaiskasviksia - ja annoin hautua jonkun aikaa. Yllättävän hyvää tuli. Syötiin siis pariisinperunoiden kera.