Lyhyt oli viikko. Paljon jäi tekemättä. Uusi kaapisto tilattu (saan vihdoinkin sen sopen itselleni), kasattavaksi tullee viikolla 35 eli kuun vaihteessa. Mutta asia saatu vireille, hieman jo häiritsee pahvilaatikot...

Auton käytin korjaamolla, korjaus tällä viikolla. Joku  lambdatunnistin pitää vaihtaa. Kuulemma helppo homma, mut osa pitää tilata.

Takausvastuu loppui.  Tosin ikävästi. Jouduin maksamaan loppuvelan tai oikeastaan lainaamaan rahaa sen takia. Toivottavasti exä nyt pystyy maksamaan takaisin. Oli kyl tehnyt maksusuunnitelman mutta en voinut antaa mennä niin pitkälle. Nimittäin multakin olis mennyt tiedot :( - mutta nyt ei tartte sitä enää murehtia. On tätä velkaa itselläkin tarpeeksi nyt.

Yhdistysasioitakin on hoidettu tai luvattu siis hoitaa. Lupasin katsoa saanko tolkkua yhdistyksen kotisivuista. Onko taidot ihan ruostuneet...

Lauantaina katottiin tyttöjen kanssa telkkarista kerrankin yhdessä elokuva, josta kaikki tykättiin. Nimittäin "Päämääränä Cold Mountain" Käytiin tosin Iinan kanssa perjantaina elokuvissakin katsomassa "Tyttö, tahtoisin jäädä".