Kiire jatkuu. Samaa virhetilojen korjaamista tänäänkin - nk koko alkuviikko. Pakko oli jäädä tänään vähän yliaikaa,  että sai normaalihommiakin tehtyä. Siis muita työtehtäviä jotka mulle kuuluu. Toivottavasti huomenna sujuisi paremmin. Tänään oli taas pari poissa, toinen useamman viikon. Pomo jää viikon lomalle. Toisen tiimarin olis pitänyt huomenna kuulemma mennä jonnekin koulutukseen, mutta jättää väliin. Olo on kieltämättä sellainen aivan kuin viikon työt olis jo tehty. Toivottavati perjantaina tilaukset tulisivat normaalisti. Sit ollaan kyllä pulassa tai ainakin pitkään menee, kun kahden päivän tilaukset tarkistettavana. Mulla vielä on perjantai-iltana tiedossa se kokous. No tarvittaessa voin sen kyllä jättää väliin. Mutta - toivon mukaan ei tarvitse. 

Kaupassa käytiin Iinan kanssa. Muuten ei tuonne pakkaseen mieli tee mennä. Tällä hetkellä ilmatieteen sivun mukaan -22.4 - ja aamuksi luvattu -27 - huh. Aamulla auton ovenlukko jäässä, no lukkosulaa löytyi taskusta. Nyt jätin kyllä oven auki (tuskin sinne yöllä - tässä pakkasessa uskaltautuu). Töistä lähtiessä ikkunat taas sisäpuolelta ihan  jäässä, joutui sulamista odottelemaan. Saas nähdä millainen aamu...

Nyt pyykkikone päällä. Ainakin sen odotan - ja lakanat telineeseen ripustan. Sit ehkä taas kirjan kimppuun. Hyvää yötä. Ei tässä paljoa jaksa mitään ylimääräistä.